Τελευταία νέα
Εκλογές: «Κινούμενη άμμος» το θέμα των τυχόν μετεκλογικών συνεργασιών – Τα φλερτ, τα «πείσματα» και τα δυνατά «όχι» Σβίγκου στα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Να είστε σε «εκλογική ετοιμότητα» ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ : Η ατιμωρησία δεν πρέπει να περάσει! του Κ. Παπαδάκη Διώρυγα της Κορίνθου: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γιώργος Καραγιάννης – Η ανάρτηση για την επίσκεψή τους Αυτός ήταν ο διάλογος Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ «Βόρεια Μακεδονία» λίγο πριν, «Τουρκο-αιγαίο» τώρα… Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Διώρυγα της Κορίνθου ανοίγει τη Δευτέρα όπως είχαμε δεσμευτεί Ο Μητσοτάκης στα έργα του Ισθμού Η Ελένη Τουλουπάκη μιλά μετά την πανηγυρική δικαίωσή της για Novartis: «Πολιτική η δίωξή μου. Πολιτικοί αξιωματούχοι κρύβονται πίσω της» Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ερντογάν – Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας – Πως απαντά η Αθήνα Οικονόμου: Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Ερντογάν Συγγνώμη και για τις αναφορές Τέλλογλου για τη δήθεν παραπομπή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη: «Λανθασμένη πληροφορία παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές»

Η Ρωσία, το Ιράν και η Τουρκία σέβονται την κυριαρχία της Συρίας

Ιούλιος 09,2021

Η Ρωσία, το Ιράν και η Τουρκία επιβεβαίωσαν ότι παραμένουν προσηλωμένοι στην κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας.

Μια κοινή δήλωση των τριών προέδρων, που εκδόθηκε μετά τη 16η διεθνή συνάντηση για τη Συρία στην πλατφόρμα Astana, αναφέρει ότι οι πρόεδροι επιβεβαίωσαν την κυριαρχία, την ανεξαρτησία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας και ότι πρέπει να ισχύουν οι αρχές του χάρτη της ΕΕ σεβαστός.

Η Ρωσία, η Τουρκία και το Ιράν τόνισαν επίσης στο έγγραφο την ανάγκη για πλήρη εφαρμογή όλων των συμφωνιών σχετικά με τη Συρία Idlib.

“Η κατάσταση στην περιοχή του Ιντλίμπ έχει εξεταστεί λεπτομερώς και είναι απαραίτητο να διατηρηθεί πλήρως η ειρήνη στο έδαφος”, αναφέρει η δήλωση.

Διαβάστε επίσης...