Τελευταία νέα
Η απλή αναλογική γεννάει κόμματα στη Δεξιά Υπάλληλοι του ΣΕΒ… Τρίζει η καρέκλα του Χρυσοχοΐδη Το έγκλημα χωρίς όνομα που σκοτώνει καθημερινά 173 γυναίκες Γυναικοκτονία: Γιατί η περιγραφή ενός εγκλήματος που ο ορισμός του έχει δοθεί από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην Ελλάδα; Τη διώκουν γιατί φιλοξενούσε έναν πρόσφυγα (του Δημήτρη Αγγελίδη/ΕφΣυν) Πετράλωνα-«Καμία μόνη»: Μαζική κινητοποίηση ενάντια στην έμφυλη βία Ποιος είναι ο «αντιεμβολιαστής»; ΗΠΑ: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο μεγαλύτερης πρόσδεσης της Ελλάδας στο άρμα των ΗΠΑ Δημοσκόπηση Alco: Μεγαλύτερη ασφάλεια επί ΣΥΡΙΖΑ, πανωλεθρία για Χατζηδάκη Σπίρτζης: Ζητούνται άμεσα απαντήσεις για τις καταγγελίες του Γεωργιανού Μητσοτάκης για τη Γραμμή 4 του Μετρό: «Το μεγαλύτερο δημόσιο έργο στη χώρα μας» ΠΑΜΕ: Άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, της υγείας και της ζωής τους από τον καύσωνα
Kosmoslarissa.gr

Η Στέλλα Μπίζιου για τη ΜΕΘ Παίδων στο ΠΓΝΛ

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τη Λάρισα, αλλά και για ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα. Η εξαγγελία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη πως προχωράει κανονικά ο σχεδιασμός και επίκειται η λειτουργία της ΜΕΘ Παίδων στο ΠΓΝΛ μας γεμίζει όλους με αισιοδοξία και ικανοποίηση.
Είναι γνωστό πως εδώ και δύο χρόνια με συνεχείς παρεμβάσεις μου, έχω αναδείξει το εν λόγω ζήτημα και έχω επισημάνει πως η ΜΕΘ Παίδων δεν μπορεί παρά να δρομολογηθεί, καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό κενό στον χώρο της υγείας. Σήμερα νιώθω πως κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, όταν υπάρχει όραμα, σχέδιο και μια κυβέρνηση που αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών.
Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει καθημερινά πως βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και μάχεται για το κοινό καλό. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που οι πολίτες της πιστώνουν αυτή την προσπάθεια».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...