Τελευταία νέα
Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ
Filathlos.gr

Θρίλερ Πάτρας: Ομολόγησε τα πάντα με μία φράση η Ρούλα Πισπιρίγκου

Θρίλερ Πάτρας: Ομολόγησε τα πάντα με μία φράση η Ρούλα Πισπιρίγκου

09/05/2022

Στο φως ήρθαν καινούρια στοιχεία σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας που οδηγούν σε νέα συμπεράσματα.

Αυτή τη φορά είναι τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη, στα οποία υπάρχει και μια φράση που είναι έμμεση παραδοχή, μα και αποκάλυψη του βαθύτερου κινήτρου της.

Η Ρούλα προσάπτει στον Μάνο ότι όλη του η έγνοια ήταν να έχει πολλές ερωτικές συντρόφους και να διαπρέψει στη μουσική.

Η μεταξύ τους σχέση έχει κλονιστεί από απιστίες, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πισπιρίγκου και αυτό ενδεχομένως την οδηγεί στην απόφαση να τα βάλει με τα παιδιά, γιατί αυτά είναι ο καρπός της σχέσης τους και σε αυτά πιθανώς βλέπει τον Δασκαλάκη.

Γι’ αυτό και από το στόμα της βγαίνει η φράση «παιδί δεν κρατάω, γιατί δεν θέλω να δει τι πατέρα είχε».

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η φράση της αφορά στο παιδί που φέρεται να κυοφορούσε μετά τον θάνατο της Ίριδας, αλλά η χρήση του παρατατικού χρόνου ενισχύει την παραδοχή της και φανερώνει πως σε περίπτωση που είναι δολοφόνος των τριών παιδιών, το κίνητρο της Πισπιρίγκου ήταν η εκδίκηση προς τον Δασκαλάκη.

«Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τώρα, όπως και η μπέμπα που έφυγε και σε απάλλαξε», του λέει με ειρωνεία και είναι πραγματικά να απορεί κανείς με τα λόγια της σε μια περίοδο που έχουν πεθάνει τα δύο τους παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...