Τελευταία νέα
Ηλιόπουλος:«Όχι έξυπνα, αλλά αστεία και εξοργιστικά τα νέα μέτρα για την πανδημία-Άμεση επίταξη ιδιωτικών κλινικών Θεοχάρης στο CNN: Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε Επιβεβαιώνει η ΠΟΕΔΗΝ τις καταγγελίες οτι πεθαίνουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ Στους σεισμοπαθείς ο Αλέξης Τσίπρας: Άποζημιώσεις άμεσα, κατ’ εξαίρεση εμβολιασμό και φοροαπαλλαγή για τους πληγέντες GPO: στο 13,7% το προβάδισμα της ΝΔ, σε πείσμα Λιγνάδη, Μήδειας, πανδημίας Στη Βουλή η νεοαποικιοκρατική σύμβαση με την «Ελληνικός Χρυσός» Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να υπερψηφίσει μεταξύ άλλων την αύξηση των χώρων απόθεσης επικίνδυνων αποβλήτων στη Χαλκιδική Αλέξης Τσίπρας: Αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι να δοθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες του σεισμού Διπλωματικές πηγές: H Ελλάδα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας Αλ. Τσίπρας: Αυτό που προέχει είναι να δοθούν οι αποζημιώσεις στους σεισμόπληκτους Η κυβέρνηση καταργεί το δικαίωμα στη διαδήλωση! Εμφανής η διάθεση της κυβέρνησης να κλιμακώσει! Η στιγμή της σύλληψης του Έκτορα Κουφοντίνα γιατί έκανε το “έγκλημα” … να διαδηλώσει για τον απεργό πείνας πατέρα του! (pics-video) Τσίπρας: Αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι να δοθούν οι αποζημιώσεις

Ιδεολογικός και στρατηγικός αντίπαλος|Του Χρόνη Πολυχρονίου

16/02/21

Δεν έχουμε γράψει ποτέ τίποτα για το ΚΚΕ. Δεν έχει νόημα άλλωστε. Σεβόμενοι τον ιστορικό του ρόλο, δεν έχουμε γράψει ποτέ τίποτα αρνητικό για το ΠΑΣΟΚ, σήμερα ΚΙΝΑΛ. Αυτό, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς, ο πολιτικός λόγος της αρχηγού του κυρίας Φώφης Γεννηματά, υπήρξε εξαιρετικά προσβλητικός για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα και όλους τους ανθρώπους του. Είμαστε ακόμη έτοιμοι να ξεπεράσουμε και αυτό το ‘’η ΝΔ είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ ο στρατηγικός’’ που ξεστομίστηκε. Αυτό όμως το περί ‘’γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ και ότι κάθε μέρα που περνάει, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μοιάζουν ολοένα και περισσότερο’’ δεν ξεπερνιέται. Θέλει απάντηση, κατάμουτρα και εφ’ όλης της ύλης. Η ύβρις, ότι οι αριστεροί μπασταρδέψανε και γίνανε δεξιοί, επιστρέφεται μετά βδελυγμίας.

Λοιπόν κυρία Γεννηματά. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Το ποιος μοιάζει με την ΝΔ, ποιος μετακόμισε στην Συγγρού, ποιος συνεργάστηκε μαζί τους και ποιος έγινε τελικά ουρά της ΝΔ, εσείς το ξέρετε πολύ καλλίτερα μαζί με ορισμένα άλλα στελέχη γύρω σας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έχει την δυνατότητα να γίνει ‘γαλάζιος’, όπως βεβαίως δεν θα μπορούσε και κανένας από το παλιό ιστορικό ΠΑΣΟΚ, διότι την περίπτωση αυτή την καλύπτετε εσείς μέχρι σήμερα με απόλυτη επάρκεια. Και αυτά τα περί δύο πόλων και ‘’ίσων αποστάσεων’’ να τα αφήσετε στην άκρη για κατανάλωση στο εσωτερικό σας. Η πολιτική σας τακτική, διότι περί στρατηγικής ούτε λόγος να γίνεται, αποκαλύφθηκε και έγινε απολύτως εμφανής και κατανοητή με την ιδιοτελή στάση που κρατήσατε στην Βουλή για την Απλή Αναλογική. Και για μια σειρά άλλα νομοσχέδια της Κυβέρνησης της ΝΔ στα οποία συρθήκατε να τα υποστηρίξετε.

Πράγματι κατανοούμε πως, ο θάνατος του ‘’στρατηγικού’’ σας αντιπάλου, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι η δική σας επιβίωση. Όμως και εσείς να μάθετε ότι κάτι παρόμοιο υποστήριξε και ο κύριος Βορίδης. Μόνο που εσείς έχετε κάνει το λάθος να μην αντιλαμβάνεστε ακόμη και τώρα, από ποια ακριβώς πλευρά του πολιτικού φάσματος υπήρξατε κάποτε και από ποια πλευρά αντιμετωπίζετε σήμερα τα πράγματα. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν ακόμη άνθρωποι εκεί σε αυτόν τον ιστορικά πολιτικό χώρο που να μην σας έχουν συμβουλεύσει ότι έχετε ξεφύγει. Και στο κάτω-κάτω κανέναν πολίτη δεν τον ενδιαφέρει η δική σας πολιτική επιβίωση, παρά μόνο η δική του επιβίωση. Και απαιτεί ο κάθε πολίτης από την πολιτική και τους πολιτικούς να υπηρετούν αυτήν ακριβώς την ιδέα. Την επιβίωση και προκοπή των πολιτών. Και με την ψήφο του ο κάθε πολίτης απορρίπτει ή υποστηρίζει αυτή την ιδέα, μετατρέποντάς την κάθε φορά σε πολιτική κυριαρχία. Όχι όμορες πολιτικές δυνάμεις και κόμματα να δίνετε μάχες χαρακωμάτων …με Κατινιές.

anoixtoparathyro.gr

13/02/2021

Διαβάστε επίσης...