Τελευταία νέα
Δ. Κουτσούμπας: «Το καινούργιο, το αναγκαίο και το επαναστατικό πάντα, στο τέλος, επικρατούν του παλιού και ξεπερασμένου» Τσαβούσογλου: Ευχές σε Δένδια για την επέτειο της 25ης Μαρτίου! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πείραμα τεχνητής νοημοσύνης Η Ντόρα Μπακογιάννη με τα εγγόνια της στη Μητρόπολη Χανίων ΜέΡΑ25: «Η κ. Σακελλαροπούλου που το 2006 μιλούσε για το νερό ως δημόσιο και μη εμπορεύσιμο αγαθό οφείλει σήμερα να αναπέμψει τον νόμο» Αλ. Τσίπρας για την 25η Μαρτίου: «Δικαιούμαστε μια καλύτερη πατρίδα» Κίνηση – έκπληξη Τσαβούσογλου! Ευχετήρια επιστολή σε Δένδια για την 25η Μάρτιου Τα γυρνάει ο Βενιζέλος: Δεν είπα ότι θέλω να γίνω πρωθυπουργός Γαλλία: Η κραυγή της οργής γίνεται δύναμη εξέγερσης Ρένα Δούρου: Προεκλογικό σποτ για την ακρίβεια μπροστά σε ένα ψυγείο Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν αρνείται να είναι το «τρίτο» πρόσωπο που προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης για πρωθυπουργό “Βόμβα” Ανδρουλάκη: Θέλει πρωθυπουργό Βενιζέλο σε κυβέρνηση συνεργασίας;
Moneypress.gr

«Καλάθι των εορτών»: Από την Τετάρτη με γλυκά, κρέατα και παιχνίδια – Αναλυτικός οδηγός

Τέσσερις επιπλέον κατηγορίες προϊόντων για το εορταστικό τραπέζι περιλαμβάνει το «εορταστικό καλάθι». Το δε «καλάθι του Αϊ-Βασίλη» θα περιλαμβάνει παιχνίδια.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το «εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού» θα ισχύσει από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και θα ισχύσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Η λίστα των προϊόντων που περιλαμβάνονται είναι: γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι, βασιλόπιτα και σοκολάτα.
Από την άλλη πλευρά ο «μποναμάς» του Αϊ-Βασίλη για τα παιδιά θα διαρκέσει έως τις 11 Ιανουαρίου. Από τις 10 κατηγορίες που έχει θέσει το υπουργείο Ανάπτυξης, οι επιχειρήσεις πρέπει να εντάξουν στις λίστες τους τουλάχιστον ένα προϊόν και να το διαθέτουν σε προσιτή τιμή.
Οι καταναλωτές θα ενημερώνονται για τα συγκεκριμένα από το ειδικό σήμα που θα φέρουν αυτά στο ράφι. Επιπροσθέτως η σχετική λίστα με τις τιμές θα αναρτάται στο e-καταναλωτής όπως έχει καθιερωθεί και με το αντίστοιχο «καλάθι του νοικοκυριού».
Επίσης τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα να έχουν αναρτημένο σε εμφανές σημείο τον κατάλογο των προϊόντων και τις τιμές πέριξ της εισόδου του καταστήματος.
Αναλυτικά οι κατηγορίες:
-Επιτραπέζια / Παζλ
-Παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης)
-Βρεφικά παιχνίδια
-Φιγούρες δράσης
-Παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια)
-Οχήματα – Τηλεκατευθυνόμενα
-Ηλεκτρονικά παιχνίδια
-Αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα)
-Λούτρινα
-Μουσικά παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...