Τελευταία νέα
Τ. Αντωνίου στο “Π”: Ο κ. Μητσοτάκης αποτυγχάνει και διχάζει – Οι πολίτες δημιουργούν μια νέα προοδευτική πλειοψηφία Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρέας Λοβέρδος: Θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα που θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις Επανέρχεται ο Γ. Παπανδρέου: “Υπάρχουν παράγοντες της ΝΔ αλλά και εξωθεσμικοί που θέλουν να καθοδηγήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ” Πρώτη Ελλάδα στον Δυτικό Κόσμο σε θανάτους-Σπάει ρεκόρ το τελευταίο δεκαπενθήμερο! Κορυφαία Νοτιοαφρικανή γιατρός για τη νέα μετάλλαξη “Ο”: “Μέχρι στιγμής παρατηρείται ανάρρωση ασθενών χωρίς νοσηλεία. Ακόμα και των ανεμβολίαστων” – Ποια είναι τα εντελώς διαφορετικά συμπτώματα από την Δέλτα Νέα επίδειξη κυνισμού από Σκέρτσο: Οι ηλικιωμένοι ευθύνονται για τους αυξημένους θανάτους στην Ελλάδα Συνεχίζει να … εκθέτει τον Μιχ Χρυσοχοίδη αλλά και την κυβέρνηση, ο Τάκης Θεοδωρικάκος: Στα θρανία 2000 ΔΙΑΣ για τα βασικά (χρήση όπλων, ανθρώπινα δικαιώματα, ρατσισμός, Ρομά, δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ, συμπεριφορά στους πολίτες, διαχείριση θυμού…) Μάχη για ζωή για όλους, όχι στον εμφύλιο των φτωχών Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Η χώρα μετατρέπεται σε ένα απέραντο κοιμητήριο! Μετά την Black Friday (86 θάνατοι) ήρθε και η … Black Sunday με σχεδόν τριψήφιο αριθμό θανάτων. Νέα εκτόξευση των διασωληνώσεων Εξαπλώνεται ραγδαία στην Ευρώπη η Μετάλλαξη “Όμικρον”: Σε ποιες 7 χώρες εμφανίστηκαν κρούσματα μέσα σε 48 ώρες (vid)
Newsit.gr

«Κανένα πρόβλημα με την στατικότητα του κτιρίου της Βουλής», δηλώνει ο Πρόεδρος

​«Κανένα θέμα, ούτε οποιοδήποτε συναγερμός υπάρχει σχετικά με την στατικότητα του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων», ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας σχετικά με δημοσίευμα εφημερίδας σημειώνοντας πως «κάθε καλοπροαίρετη επισήμανση, ειδικά όταν αυτή προέρχεται από διακεκριμένους καθηγητές είναι καλοδεχούμενη, αλλά το κτήριο παρακολουθείται συνεχώς από τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας της Βουλής και δεν έχει παρατηρηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα».
Ο Πρόεδρος της Βουλής, ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, τόνισε πως «κάθε έργο εκσυγχρονισμού που έχει γίνει στη Βουλή των Ελλήνων έχει βελτιώσει και ενισχύσει τη στατικότητα του κτηρίου».
Για την κατασκευή του υπόγειου γκαράζ της Βουλής εξήγησε πως «δεν υπήρξαν μπαζώματα, αντίθετα τοποθετήθηκαν πάσσαλοι υποστήριξης  οι οποίο ενδυνάμωσαν τη στατικότητα του ιστορικού  κτηρίου». 
Σχετικά με τα έργα και τις προσθήκες που έχουν υπάρξει στο διάβα του χρόνου, όπως της ανακατασκευής του θόλου του Κοινοβουλίου που έγιναν το 2018 και της ταράτσας του κτηρίου, ο κ.Τασούλας ανέφερε πως ελήφθησαν όλα τα τεχνικά δεδομένα και αυτά έγιναν με τις πιο σύγχρονες τεχνικές που έχουν θωρακίσει το ιστορικό κτήριο.
Η παρακολούθηση του κτηρίου της Βουλής από μηχανικούς και την τεχνική υπηρεσία της είναι συνεχείς. Χαρακτηριστικά, ανέφερε πως ακόμα και οι  επιφανειακές ρωγμές που υπήρξαν σε εσωτερικούς τοίχους κατά το σεισμό της 19ης Ιουλίου του 2019, αυτές επιτηρούνται συνεχώς και δεν έχει παρατηρηθεί καμία μεταβολή τους.
To άρθρο «Κανένα πρόβλημα με την στατικότητα του κτιρίου της Βουλής», δηλώνει ο Πρόεδρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...