Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για τον τερματισμό ισραηλινών επιχείρησεων στη Γάζα Κασσελάκης: Ο ΔΕΔΔΗΕ έπρεπε να είναι στο Δημόσιο – «Σας βλέπω ψυχοσωματικά πεσμένους» Χαρίτσης: Η ακρίβεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη – Ζητάμε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις – Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Φρ. Ολάντ Πετσοκόβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή: “Είναι σαφές πως όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα” Κωνσταντοπούλου: «Οι πολίτες υποφέρουν γιατί απέτυχε η πολιτική Μητσοτάκη» – «Η κυβέρνηση κρατούσε τη δικογραφία των Τεμπών μέχρι να κλείσει η Βουλή» Δευτερολογία Φάμελλου: Ο πρωθυπουργός δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Κασσελάκης στον ΔΕΔΔΗΕ: ” Ο Πρωθυπουργός λέει ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα αν βάλουμε έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη των τραπεζών. Όχι! Τα νοικοκυριά και οι άνθρωποι χρεοκοπούν αυτή τη στιγμή.” Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news» Σύγκρουση «κορυφής» στη Βουλή για την ακρίβεια – Κ. Μητσοτάκης: «Χρεοκοπία χωρίς επιστροφή οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» (Δεν θέλατε τη Δούρου …) Ο Νίκος Χαρδαλιάς βγάζει στον τάκο … τη διοίκηση Πατούλη για τον διαγωνισμό των 18 εκατ. που ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο!

ΚΙΝΑΛ:Ανάγκη ενίσχυσης όλων των φορέων για την προστασία και περίθαλψη των άγριων ζώων

Σεπτέμβριος 21,2021

Ανακοίνωση του Τομέα Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής

Το Κίνημα Αλλαγής δεν ξεχνάει τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών για την πανίδα της χώρας μας.

Με πρωτοβουλία του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, του Τομεάρχη Περιβάλλοντος Γιώργου Π. Αποστολόπουλου και της Κοινοτικής Συμβούλου 3ου διαμερισματος Δ. Αθηναίων, Μ. Ζώντου, συγκεντρώθηκε και μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ANIMA μεγάλη ποσότητα παλαιών εφημερίδων που είναι απαραίτητες για τη φροντίδα των πυρόπληκτων και τραυματισμένων ζώων.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της οργάνωσης έκαναν σύντομη ενημέρωση για την κατάσταση των ζώων που περιθάλπονται και για τις άοκνες προσπάθειες των εθελοντών.
Από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής τονίστηκε για άλλη μία φορά η ανάγκη ενίσχυσης όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο πανελλαδικά, επισημαίνοντας τη μεγάλη σημασία του εθελοντισμού και της φιλοζωίας.
Το Κρατικό έλλειμμα και την Κυβερνητική αδιαφορία δεν την πληρώνουν μόνον οι άνθρωποι.
Ως πότε όμως;

Διαβάστε επίσης...