Τελευταία νέα
Σκάνδαλο υποκλοπών-Νέα ερωτήματα για τη στάση της ΕΥΠ: Στα «κρυφά» από την Εξεταστική έγγραφο για επαφές υπαλλήλου σε έκθεση, με σπόνσορα την Intellexa, που εμπορευόταν το κακόβουλο λογισμικό Predator Μ. Κριθαρίδης: «Η κυβέρνηση μετέτρεψε το μετρό σε εργαλείο διάλυσης μιας γειτονιάς» Δ. Παπαδημούλης: «Η συγκάλυψη των παρακρατικών μεθοδεύσεων δεν θα περάσει» ΝΑΡ: Αλληλεγγύη στον αγώνα των γυναικών του Ιράν Οργή ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική βία στα Εξάρχεια: Επαναφορά του σχεδιασμού του 2019 ζητά ο Νίκος Φίλης (vid) Τσακαλώτος: «Όταν ο κ. Μητσοτάκης λέει “το μαξιλάρι που εμείς χτίσαμε” μπορεί να μας εξηγήσει το “εμείς”»; Ευ. Τσακαλώτος: Tο μαξιλάρι και ο Μητσοτάκης Π. Σκουρλέτης: «Έχουμε ανάγκη κυβερνήσεις ισχυρής δημοκρατικής νομιμοποίησης και προγραμματικών συγκλίσεων» Δένδιας: Δυνατή η επίλυση των ελληνοτουρκικών αν η Τουρκία αποδεχόταν το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας Χατζηδάκης: Τουλάχιστον το 87% των συνταξιούχων θα δει κατευθείαν αύξηση στη σύνταξη – Μερικοί διπλή και τριπλή Δ. Κουτσούμπας στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή»: «Μεγάλο και σημαντικό είναι να μην κλείνεις τα μάτια, αλλά να καταγγέλλεις τη φρίκη του καπιταλισμού» Ν. Φίλης για Μετρό στην πλ. Εξαρχείων: «Να επανέλθει ο σχεδιασμός του 2019 που ανέτρεψε η κυβέρνηση ΝΔ – Να προστατευθεί η πλατεία»

Κινημα Αλλαγής: Συνάντηση με τους εργαζόμενους μετάλλου, ενέργειας, χημικής βιομηχανίας και στην Cosco

 Φεβρουάριος  26, 2022

ΚΙΝΑΛ: Στηρίζουμε τα αιτήματα των εργαζομένων - ertnews.gr

Οι Υπεύθυνοι ΚΤΕ Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης και Γιώργος Μουλκιώτης, συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους Ομοσπονδιών και σωματείων εργαζομένων μετάλλου, ενέργειας και χημικής βιομηχανίας και στην COSCO.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικών Βιομηχανιών Ελλάδος (ΟΕΧΒΕ), Μάκης Θεοχάρης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας (ΠΟΕ), Παναγιώτης Κοντουσιάδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ), Παναγιώτης Δούκας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων & Εργατοτεχνιτών Βιομηχανίας Λιπασμάτων Νέας Καρβάλης, Καβάλας, Νίκος Βογιατζίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων στις Προβλήτες του Πειραιά (ΕΝΕΔΕΠ), Μάρκος Μπεκρής, ο Πρόεδρος εργαζομένων των Πετρελαίων Καβάλας Kavala Oil Energean, Μανώλης Κελαϊδάκης και ο Πρόεδρος του Επιχειρησιακού Σωματείου του Εργοστασίου στη Λάρυμνα (ΛΑΡΚΟ), Παναγιώτης Πολίτης.

Οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών και των σωματείων, αφού αναφέρθηκαν στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επεσήμαναν την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω των πρακτικών της εργοδοτικής πλευράς στους χώρους εργασίας.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής ενημέρωσαν για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και δεσμεύτηκαν για την συνέχιση της στήριξης των αιτημάτων των εργαζομένων, με άμεσες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, ώστε τα αρμόδια υπουργεία να αναλάβουν την ευθύνη για τα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους.

Διαβάστε επίσης...