Τελευταία νέα
Ο Πούτιν εργάζεται από το Κρεμλίνο – «Καμία απειλή» για τους κατοίκους της Μόσχας από τα drones Σκέρτσος για «Μαρτυριάρηδες» Νο2 στο ΠΑΣΟΚ – «Αποκάλυψαν μέτρα για φόρους σε γονικές παροχές και επιχειρήσεις» Σκέρτσος: «Μαρτυριάρηδες Νο2 στο ΠΑΣΟΚ αποκάλυψαν μέτρα για φόρους σε γονικές παροχές και επιχειρήσεις» Έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την κυβερνοεπίθεση στο σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων «Θα λιώσω τα παπούτσια μου για να γυρίσω πάλι όλη την Ελλάδα» – Μήνυμα νίκης Μητσοτάκη από τη Σητεία Πυρά Τσαπανίδου κατά Σκέρτσου για Τράπεζα Θεμάτων: «Φταίνε όλοι εκτός από τη ΝΔ» Μητσοτάκης από Σητεία: Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση Αθλιο «φάλτσο» Σκέρτσου: Για τα προβλήματα της τράπεζας θεμάτων ευθύνεται η απλή αναλογική Την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη αποφάσισε η Ευρωβουλή «Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος» – Πυρά Ανδρουλάκη μετά την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων Π. Τσαπανίδου: Η Τράπεζα Θεμάτων καταρρέει για δεύτερη μέρα και για τον κ. Σκέρτσο φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τη ΝΔ Άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη αποφάσισε η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του ευρωκοινοβουλίου

Κρίτων Αρσένης:”H κλιματική αλλαγή θα πρέπει να αντιμετωπιστεί,είναι το τεράστιο τσουνάμι που ακολουθεί την πανδημία».”

03/02/21

O Κρίτων Αρσένης  βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 εκανε παρέμβαση (02/02/21) στο Web Radio του «Ράδιο ΜέΡΑ»και στην εκπομπή «Το Στίγμα της ΜέΡΑς» οπου αναφερθηκε για την παντελή κυβερνητική αδιαφορία σχετικά με το Περιβάλλον.

«Αν βλέπουμε κάπου την πλήρη αποτυχία του οικονομικού συστήματος που βιώνουμε είναι στο Περιβάλλον», επισημαίνει ο κ. Αρσένης κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων και στα αιολικά πάρκα: «βάζουν τα αιολικά πάρκα στα πιο ευαίσθητα και εύθραυστα οικοσυστήματα» και συνεχίζει «είναι λογικό να έχουμε και τεχνικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Το πρώτο πρέπει να είναι η προστασία των τελευταίων οικοσυστημάτων που μας έχουν μείνει. Μπορούμε να έχουμε στην Ελλάδα εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις στέγες. Αυτό μπορεί να καλύψει πολύ γρήγορα το 30% της κατανάλωσης ενέργειας, να περάσουμε δηλαδή όχι μόνο το στόχο για το 2030 αλλά και για πολλά χρόνια μετά.

EuroCapital - Η κλιματική αλλαγή δεν είναι απαραίτητο να προκαλεί  συγκρούσεις

Όμως, αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα θα πάνε στα νοικοκυριά, δε θα πάνε πάλι σε πέντε επιχειρήσεις. Την ίδια στιγμή που οι επιπτώσεις υα είναι στο ανθρωπογενές περιβάλλον και όχι στο φυσικό. Θα έπρεπε αυτό να είναι αυτονόητο. […] Είμαστε σε μία χώρα που τον τελευταίο 1,5 χρόνο η κυβέρνηση προσλαμβάνει περίπου 1000 αστυνομικούς το μήνα αντί να επενδύει στην Υγεία… Για παράδειγμα η Βουλή των Ελλήνων με 8 εκατομμύρια έφτιαξε 50 ΜΕΘ, με μισό δις θα μπορούσαμε να έχουμε 2500 ΜΕΘ. Κάθε μήνας του lockdown μας οδηγεί σε κόστος πολλών δισεκατομμυρίων» τονίζει ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 και προειδοποιεί ότι «η κλιματική αλλαγή θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Είναι το τεράστιο τσουνάμι που ακολουθεί την πανδημία».

Διαβάστε επίσης...