Τελευταία νέα
Γιατί ο Πούτιν βαφτίζει ”Ρώσους” τους νεκρούς της ΕΣΣΔ στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο; Του Γιώργου Μητραλιά ΝΑΡ: Τους επικίνδυνους δεσμούς με τις ΗΠΑ θα σπάσει η λαϊκή πάλη Αλ. Τσίπρας για τη Γενοκτονία των Ποντίων: Η διεθνής αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας, είναι η απάντηση σε κάθε μορφής εθνικισμό “Όχι” και από τον Κροάτη Πρόεδρο στην ένταξη Φινλανδίας-Σουηδίας στο ΝΑΤΟ Κώστας Καραμανλής: Τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα της σοβαρής δουλειάς που έχουμε κάνει στα έργα  Άκρα του τάφου σιωπή… Κυρ. Μητσοτάκης: Κάνουμε πράξη τη δέσμευση για στήριξη του ΕΣΥ – Όπου υπάρχουν ελλείψεις θα καλυφθούν σύντομα Γ. Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός ανέδειξε στις ΗΠΑ την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της σταθερότητας, της ασφάλειας Διολίσθηση υιού Παπανδρέου Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Tiny Kox ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει από τις ΗΠΑ έχοντας εισπράξει χειροκροτήματα αλλά καμία δέσμευση για τα εθνικά μας συμφέροντα Το βιβλίο «Ο Αμερικάνος» παρουσιάζει το Άνω Κάτω στο Καλαμάκι
Kosmoslarissa.gr

Κόκκαλης: Συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για ένα κράτος με προτεραιότητα την αξιοπρέπεια του πολίτη

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα δημοκρατίας και μηδενικής ανοχής, απηύθυνε ο βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, έχοντας μπαράζ επαφών με πολίτες στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης, στη Λάρισα.
Όπως τόνισε ο κ. Κόκκαλης, «η αυριανή ημέρα είναι ορόσημο για τη χώρα, καθώς οι εσωκομματικές εκλογές έρχονται σε μία περίοδο κατά την οποία ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας πλήττεται από την ακρίβεια σε καύσιμα, φυσικό αέριο και βασικά είδη διατροφής.
Απευθύνουμε ευρύ δημοκρατικό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες που πιστεύουν ότι υπάρχει εναλλακτική οδός στα σημερινά αδιέξοδα του καθεστώτος Μητσοτάκη.
Στους πολίτες που θέλουν ένα κράτος δίπλα και όχι απέναντι, ένα κράτος που θα παρεμβαίνει και δε θα παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο όταν πλήττεται το σύνολο. Που θα λαμβάνει πρωτοβουλίες για να μειωθούν οι λογαριασμοί στην ενέργεια, που θα προχωρά σε γενναίες μειώσεις φόρων στα καύσιμα, που πιστεύει σε ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας.
Σε ένα κράτος που θα θέτει σε προτεραιότητα την αξιοπρέπεια του πολίτη, μακριά και πέρα από υπεκφυγές, από αγορές, από ρήτρες αναπροσαρμογής και παγκόσμιες κρίσεις».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...