Τελευταία νέα
Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ

Κόλα, Ντάλλας: Στη Μαδρίτη πριν το παγκόσμιο τουρνουά στη Ρόδο

 Μάιος 12,2022

Το δεύτερο τουρνουά τους στο Beach Pro Tour στη κατηγορία Futures θα δώσουν ως δίδυμο οι Αντιόλ Κόλα και Σταύρος Ντάλλας.

Η ελληνική ομάδα μετά τη διοργάνωση στη Ταϊλάνδη, ετοιμάζεται να δώσει το δεύτερό της παγκόσμιο τουρνουά και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη.

Κόλα και Ντάλλας μία εβδομάδα πριν το παγκόσμιο τουρνουά στη Ρόδο, βρίσκονται στη πρωτεύουσα της Ισπανίας και θα διεκδικήσουν μέσω των προκριματικών την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό.

Πρώτος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας οι Αυστραλοί Ριντ, Οντέα, οι οποίοι βρίσκονται στο Νο1 των προκριματικών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής (11πμ).

Διαβάστε επίσης...