Τελευταία νέα
Σβίγκου στα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Να είστε σε «εκλογική ετοιμότητα» ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ : Η ατιμωρησία δεν πρέπει να περάσει! του Κ. Παπαδάκη Διώρυγα της Κορίνθου: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γιώργος Καραγιάννης – Η ανάρτηση για την επίσκεψή τους Αυτός ήταν ο διάλογος Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ «Βόρεια Μακεδονία» λίγο πριν, «Τουρκο-αιγαίο» τώρα… Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Διώρυγα της Κορίνθου ανοίγει τη Δευτέρα όπως είχαμε δεσμευτεί Ο Μητσοτάκης στα έργα του Ισθμού Η Ελένη Τουλουπάκη μιλά μετά την πανηγυρική δικαίωσή της για Novartis: «Πολιτική η δίωξή μου. Πολιτικοί αξιωματούχοι κρύβονται πίσω της» Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ερντογάν – Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας – Πως απαντά η Αθήνα Οικονόμου: Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Ερντογάν Συγγνώμη και για τις αναφορές Τέλλογλου για τη δήθεν παραπομπή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη: «Λανθασμένη πληροφορία παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές» Ν. Παππάς: Καλά τα βαφτίσια, καλύτερα τα δρομολόγια.

Κ. Βελόπουλος:Η Νέα Δημοκρατία έχει αποτύχει στην εφαρμογή πολιτικής σε σχέση με την πανδημία.

Ιούλιος 09,2021

Συνέντευξη Τύπου του πρόεδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου στο Ηράκλειο Κρήτης

«Μας έλεγαν για ένα εμβόλιο και μετά οι δόσεις έγιναν δύο. Τώρα που η εταιρεία λέει ότι δεν καλύπτονται οι μεταλλάξεις, είναι σαφές ότι καταρρίπτεται το αφήγημα. Θα χρειαστεί ίσως τρίτη ή και τέταρτη ή και πέμπτη δόση. Η Νέα Δημοκρατία έχει αποτύχει στην εφαρμογή πολιτικής σε σχέση με την πανδημία» τόνισε ο κ. Βελόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι έχει δοθεί, μέσω του εμβολίου, μεγάλη έκταση στην πρόληψη και όχι στη θεραπεία με φάρμακα, που ίσως θα εξασφάλιζε σημαντικά αποτελέσματα.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι πρέπει να «απογαλακτιστεί» από τον τουρισμό και να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην αγροτική οικονομία, ενώ σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στον Economist.

«Αν και μέχρι πρότινος δήλωνε ότι θα έχουμε ήσυχο καλοκαίρι, τώρα φαίνεται ότι το καλοκαίρι έχει “μπουρίνια”. Δεν ασκούν σοβαρή πολιτική σε επίπεδο εφαρμογής μέτρων, που δεν είναι κατασταλτικά αλλά βασίζονται στην πειθώ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης. Λειτουργεί απολυταρχικά και δεν πείθει τον πολίτη ότι έχει δίκιο. ‘Αλλωστε, ό,τι έχουν πει δεν βγήκε αληθινό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, που συμπλήρωσε ότι η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιων νέων μνημονίων.

«Ο Σόιμπλε ζητάει νέα μνημόνια και αυτό πρέπει να το προσέξουμε πολύ. Τα νούμερα λένε ότι μετά το λοκντάουν το έλλειμμα είναι στο 235% και 400 δισ. το χρέος και με συνεχή υπερδανεισμό. Αν μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι αισιόδοξος, μάλλον θα πρέπει να είναι αισιόδοξος για άλλη χώρα και όχι την Ελλάδα» πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος.