Τελευταία νέα
Οξύνουν το κλίμα-Σύλληψη «Έλληνα κατασκόπου» μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ-«Ύποπτα παιχνίδια» Δ. Κουτσούμπας: «Ο καπιταλισμός σε τέτοια σήψη, που δικαιώματα αμφισβητούνται» Κουτσούμπας: Έφτασε η καπιταλιστική κοινωνία σε τέτοια σήψη, που δικαιώματα όπως η άμβλωση αμφισβητούνται Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση» Γ. Βαρουφάκης: «Δεν μας ενδιαφέρει το μετεκλογικό αλισβερίσι» Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης ασκεί μια ΙΧ εξωτερική πολιτική» Πετυχημένη εκδήλωση στα Χανιά για «την παιδεία των αναγκών μας» (φωτογραφίες) Αλ. Τσίπρας: Θέλω να δηλώσω προς όλους τους νομείς και διανομείς του δημόσιου χρήματος ότι μετά τις εκλογές, το πάρτι θα τελειώσει Αμβλώσεις στις ΗΠΑ: Οι αντιδράσεις των ελληνικών κομμάτων Αθήνα: Τούρκος πολιτικός άνοιξε την τουρκική σημαία μπροστά στην Βουλή (φωτο) ΚΚΕ: «Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ θα αποτελέσει “αιχμή του δόρατος” για την περαιτέρω κλιμάκωση της ΝΑΤΟϊκής επιθετικότητας εναντίον των λαών» ΣΥΡΙΖΑ: «Όλοι γνωρίζουν ποιος ευθύνεται για τη ρήτρα της ληστείας»

Λαϊκή Ενότητα:«Η φίμωση και λογοκρισία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν θα περάσει».

23/03/2021

O Γενικός Γραμματέας Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντης  

Ανακοίνωση μέσω Δελτίου Τύπου εξέδωσε το εξωκοινοβουλευτικο κόμμα της Λαϊκής Ενότητας  όπου αναφέρει τα εξής:

Μετά τις αναρτήσεις χρηστών από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ,τώρα κατεβάζουν και τις διαδικτυακές εκδηλώσεις..Η επιχείρηση φίμωσης και λογοκρισίας δεν θα περάσει.


Η πρόσφατη απόφαση του επιχειρηματικού κολοσσού, που ελέγχει το facebook, να κατεβάσει αναρτήσεις που αφορούν διαδικτυακές εκδηλώσεις από 16-4-2021 και να μην προβάλλει στο μέλλον οποιαδήποτε άλλη, εντάσσεται στην γενικότερη επιχείρηση λογοκρισίας, που απορρέει από νομοθεσία της ΕΕ, η οποία ψηφίστηκε από κυβέρνηση και αντιπολίτευση πριν από λίγο καιρό.

Η κυβέρνηση και το κυρίαρχο πολιτικοοικονομικό σύστημα ελέγχουν πλήρως τα ΜΜΕ. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ο μόνος τρόπος “αδιαμεσολάβητης” και “αφιλτράριστης” επικοινωνίας και πληροφόρησης χωρίς στοχευμένη παραποίηση της πραγματικότητας. Αυτό τους ενοχλεί και δεν το θέλουν και επιδιώκουν να το αλλάξουν και το υλοποιούν με την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας που έχει γίνει νόμος και στην Ελλάδα .

Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί να σταματήσουν τα συνεχή κρούσματα λογοκρισίας που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να γίνει άμεση ανάκληση της απόφασης για τις διαδικτυακές εκδηλώσεις.

.Η αλήθεια όμως πάντα αποκαλύπτεται, όσο κι αν προσπαθούν να την κρύψουν.

Τα δημοκρατικά δικαιώματα και ειδικότερα το δικαίωμα της αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών δεν παραβιάζεται. Έχει κατακτηθεί με αγώνες.

22/03/2021

Διαβάστε επίσης...