Τελευταία νέα
Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ Ο Αντώνης Σαμαράς διχάζει ξανά τη ΝΔ! Τι ρόλο παίζει αυτός ο Τσούνης; Τώρα τρολάρει τον Ανδρουλάκη. «Βόμβα» Μεντβέντεφ-Αποκαλύπτει τους κατασκευαστές του κορονοϊού «Έρχονται πανδημίες, πείνα, πόλεμοι»

Λουκασένκο: Η Δύση δεν θα μπορέσει να γονατίσει τη Μόσχα και το Μινσκ

 Απρίλιος 30,2022

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, δήλωσε σήμερα ότι η Δύση δεν θα καταφέρει να γονατίσει το Μινσκ και τη Μόσχα με κυρώσεις.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με τους πολίτες στην περιοχή Gomel, ο Λουκασένκο επεσήμανε ότι η Λευκορωσία και η Ρωσία διαθέτουν αρκετούς πόρους, τεχνολογία και νοημοσύνη.

Ο Λουκασένκο επανέλαβε ότι η πίεση των κυρώσεων τον αναγκάζει να αναζητήσει νέες δυνατότητες.

«Η αγορά είναι ανοιχτή, πρέπει να κινηθείς, όχι να κλάψεις», είπε ο Λουκασένκο.

Με πληροφορίες από τον Διεθνή Τύπο.

Διαβάστε επίσης...