Τελευταία νέα
Αθλιότητα δίχως τέλος – Φτου σας! Έδειξαν βίντεο από αγώνες τζούντο για να περιγράψουν μέρος της «λαβής» που έκανε – όπως είπαν – ο Αναγνωστόπουλος στη σύζυγο του Καρολάιν με αποτέλεσμα να τη δολοφονήσει! Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση
Kosmoslarissa.gr

Μήνυμα του Δημάρχου Τεμπών Γ.Μανώλη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με μήνυμά του για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης απευθύνεται στους υποψήφιους μαθητές, αναφέροντας τα εξής:”
Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι από καρδιάς στην κάθε μία μαθήτρια και τον κάθε έναν μαθητή, να πετύχετε τους στόχους σας.
Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν σταθμό και κορύφωση των προσπαθειών σας, για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.
Η επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο, και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας που θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.
Σας εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους γονείς σας, που μέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη υγειονομική συγκυρία, στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.
Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.
Καλή επιτυχία!”

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...