Τελευταία νέα
«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα Επτά χρόνια από τα capital controls – «Δεν ξεχνάμε»: Το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας Έφη Αχτσιόγλου: «Πρόταγμα της ψηφιακής μετάβασης το 35ωρο χωρίς μείωση μισθού» Δημοσκόπηση Marc: Η διαφορά ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ & τα ποσοστά των κομμάτων (πίνακες) Δημοσκόπηση Marc: Διψήφια διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Ακρίβεια και ελληνοτουρκικά ανησυχούν τους πολίτες Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία: «Χαίρεστε για την αποφυλάκιση του Ε. Κορκονέα τόσο πολύ που καρφώνεστε» Γ. Οικονόμου: Επιχορήγηση μεταφορικού κόστους και για πρώτη φορά κόστους δημοσιογραφικού χάρτου Νέα Δημοκρατία: «Ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα ο κ. Ηλιόπουλος» Ο φόβος του συστήματος πριν το «κραχ» οδηγεί σε κάλπες ΣΥΡΙΖΑ: Η διοίκηση της ΕΡΤ έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ κατά διοίκησης ΕΡΤ: Έστησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό Παύλος Γερουλάνος: Οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια και νέα χρεωκοπία

Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Τo Σεπτέμβριο η Κεντρική Επιτροπή για το ακριβές χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών διαδικασιών»

Ιούλιος 02,2021

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα των εσωκομματικών διαδικασιών του Κινήματος Αλλαγής και το χρονοδιάγραμμα αυτών, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε:

«Με ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου, έχει αποφασιστεί ότι το Σεπτέμβριο θα συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που θα καθορίσει το ακριβές χρονοδιάγραμμα και τις λεπτομέρειες για να προχωρήσουμε με βάση όσα προβλέπει το καταστατικό μας στην ανάδειξη της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής. Αυτό πρέπει να είναι σεβαστό από όλους, που πρέπει συλλογικά με επικεφαλής την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά να αγωνιστούμε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της παράταξης».

Διαβάστε επίσης...