Τελευταία νέα
Οι δηλώσεις της πολιτειακής ηγεσίας για την 50η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο Ταξικός καύσωνας «λιώνει» τον λαό Κυριάκος Μητσοτάκης για την εισβολή στην Κύπρο: Διεκδικούμε ένα ευρωπαϊκό κράτος χωρίς στρατό κατοχής Φρέντι Μπελέρης: Κίνηση αποκλιμάκωσης από την Αλβανία η άδεια που μου δόθηκε ΥΠΕΞ: Το Κυπριακό παραμένει ανεπίλυτο διεθνές ζήτημα παράνομης εισβολής και κατοχής Το έξυπνο τρικ της Ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς Εθνικό μήνυμα Κασσελάκη από την Κύπρο για το ενιαίο αμυντικό δόγμα: Ο ελληνισμός είναι ένας και αδιαίρετος – Ηθική μας υποχρέωση να μην ξεχάσουμε ΣΥΡΙΖΑ μετά τις νέες αποκαλύψεις για τα Τέμπη: Ποιος ήταν ο υψηλά ιστάμενος που έδωσε το «πράσινο φως»; Κασσελάκης στην ΕΛΔΥΚ: Θα σταθώ δίπλα σε όποιο ζήτημα προκύψει Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΕΛΔΥΚ: Θα σταθώ δίπλα σε όποιο ζήτημα προκύψει Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στήσαμε το ελληνικό FBI, θα σαρώσουμε τα δίκτυα εκβιαστών Μπελέρης: «Θα το πάω μέχρι τέλους, έχει γίνει αδικία εις βάρος μου»
Znews.gr

Μαρία Κορινθίου: «Η κυρία Λίτσα ξέρει πολύ καλά τι κάνει, εάν πήρε την απόφαση να φύγει»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο Summer’s cool και ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Αρχικά απάντησε για το αν θα ασχολιόταν με την πολιτική. «Μου έχουν γίνει προτάσεις, εάν συνάδει με την τέχνη μου θα ήθελα». «Η κυρία Λίτσα ξέρει τι κάνει, πολύ απλά. Δεν ξέρω τις συνθήκες, […]
The post Μαρία Κορινθίου: «Η κυρία Λίτσα ξέρει πολύ καλά τι κάνει, εάν πήρε την απόφαση να φύγει» appeared first on Znews.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...