Τελευταία νέα
Γιατί ο Πούτιν βαφτίζει ”Ρώσους” τους νεκρούς της ΕΣΣΔ στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο; Του Γιώργου Μητραλιά ΝΑΡ: Τους επικίνδυνους δεσμούς με τις ΗΠΑ θα σπάσει η λαϊκή πάλη Αλ. Τσίπρας για τη Γενοκτονία των Ποντίων: Η διεθνής αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας, είναι η απάντηση σε κάθε μορφής εθνικισμό “Όχι” και από τον Κροάτη Πρόεδρο στην ένταξη Φινλανδίας-Σουηδίας στο ΝΑΤΟ Κώστας Καραμανλής: Τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα της σοβαρής δουλειάς που έχουμε κάνει στα έργα  Άκρα του τάφου σιωπή… Κυρ. Μητσοτάκης: Κάνουμε πράξη τη δέσμευση για στήριξη του ΕΣΥ – Όπου υπάρχουν ελλείψεις θα καλυφθούν σύντομα Γ. Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός ανέδειξε στις ΗΠΑ την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της σταθερότητας, της ασφάλειας Διολίσθηση υιού Παπανδρέου Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Tiny Kox ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει από τις ΗΠΑ έχοντας εισπράξει χειροκροτήματα αλλά καμία δέσμευση για τα εθνικά μας συμφέροντα Το βιβλίο «Ο Αμερικάνος» παρουσιάζει το Άνω Κάτω στο Καλαμάκι
Kosmoslarissa.gr

Μεθεόρτιος Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη Μέλισσα

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εψάλη ο μεθεόρτιος Εσπερινός και τα Εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου και Ζωοδόχου Πηγής στον φερώνυμο Ιερό Ναό της  Τοπικής Κοινότητας της Μέλισσας του Δήμου Κιλελέρ.  
Τον μεθεόρτιο Εσπερινό παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρης Νταφόπουλος, η Αντιδήμαρχος Βάνα Χλιάπη –Γκουνιαρούδη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Καλέτσιος και Ελένη Ζωιοπούλου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, ο Πρόεδρος Απόστολος Τσέλιος και τα μέλη της ΤΚ Μέλισσας Αφροδίτη Χασιώτη-Λάλα και Αθανάσιος Μπαλιάκος και πιστοί της ενορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...