Τελευταία νέα
Τώρα ο Οικονόμου λέει ότι μπορεί να έχουν καταστραφεί τα στοιχεία της παρακολούθησης Ανδρουλάκη Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα 77 χρόνια από το έγκλημα σε Χιροσίμα – Ναγκασάκι Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει κάθε δημοκρατική νομιμοποίηση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Το «αντίο» στον Δημήτρη Τσιρώνη Άμεση σύγκληση της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Θεσμών κ Διαφάνειας ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΔAE για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη: «Υπάρχουν ήδη τα πρώτα ευρήματα, βρίσκεται σε εξέλιξη» Κομισιόν για παρακολουθήσεις: Περιμένουμε να εξεταστούν διεξοδικά Κ. Σακελλαροπούλου: Άμεση και πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων ΑΔAE για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Υπάρχουν ήδη τα πρώτα ευρήματα, η έρευνα συνεχίζεται Μετά από 4 μέρες σιωπής: Παρέμβαση Σακελλαροπούλου για το σκάνδαλο των υποκλοπών: Ζητάει την «πλήρη διαλεύκανση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων» Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτή την εβδομάδα σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για το θέμα των παρακολουθήσεων Άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των παρακολουθήσεων ζητάει η Σακελλαροπούλου

ΜεΡΑ25: Βουλιάζουμε κι άλλο στο χρέος τη στιγμή που η Κυβέρνηση πανηγυρίζει!

 Απρίλιος 27,2022

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για την επανέκδοση του 7ετούς ομολόγου -  ertnews.gr

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού  κόμματος  ΜΕΡΑ25

Σε προχωρά σήμερα η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με επιτόκιο αρκετά υψηλό, γύρω στο 2,5% (από 1,3%) και παρόλα αυτά πανηγυρίζει κιόλας με την γνωστή συνοδεία των «προθύμων». Την ώρα, δηλαδή, που βουλιάζουμε ακόμα περισσότερο στο χρέος, η Μητσοτάκης Α.Ε. χειροκροτεί μαζί με πρόθυμους και χρήσιμους ηλίθιους, που βγαίνουμε στις αγορές με «αναβαθμισμένη επενδυτική βαθμίδα».

Προφανώς, διαφεύγει από τους «επιτελάρχες» του κ. Μητσοτάκη ο λόγος για τον οποίο χρεοκόπησε η χώρα μας πριν μπει στη γνωστή και επώδυνη μνημονιακή διαδικασία. Όμως ο κ. Μητσοτάκης μάλλον έχει ζηλέψει την «δόξα» του Κώστα Καραμανλή, θέλοντας να γίνει ο δεύτερος Πρωθυπουργός επί της διακυβέρνησης του οποίου έχουμε εκτίναξη ενός τεράστιου δημοσίου χρέους για την εξυπηρέτηση κατ’ ουσίαν των ελλειμμάτων.

Αν όμως το επιτόκιο αυτό παραμείνει σε αυτά τα ύψη -αν δεν αυξηθεί κιόλας που είναι το πιθανότερο δυστυχώς-, τότε μέσα σε 2 χρόνια το πολύ η χώρα μας θα χρειαστεί ένα ακόμα, νέο δάνειο με μνημονιακούς όρους, διότι πολύ απλά δεν θα μπορέσουν να γίνουν οι σχετικές αποπληρωμές του χρέους. Το 5ο μνημόνιο, λοιπόν,  είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, δυστυχώς, και γι’ αυτό πρέπει να οργανωθούμε και να το αντιπαλέψουμε.

Διαβάστε επίσης...