Τελευταία νέα
Νίκος Ανδρουλάκης – σελοφάν! Διαψεύδει τον Μητσοτάκη για τις προσκλήσεις σε “τυφλό ραντεβού” αλλά δεν αποκλείει κανέναν για μετεκλογικές συνεργασίες Ανδρουλάκης: Απάντησε για την «πρόσκληση Μητσοτάκη» Εκπρόσωπος εργαζομένων ΕΥΔΑΠ: Πώς το “Επιτελικό” κράτος Μητσοτάκη εξαφανίζει το αποθεματικό των 420 εκατ. που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Χατζηδάκης: «Δεν είμαστε αλάθητη κυβέρνηση ούτε έχουμε την πολυτέλεια για συνεργασίες» Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν είχα καμία θεσμική πρόσκληση από τον Πρωθυπουργό» Έρχεται τρίμηνο… φωτιά! Οι ημερομηνίες «σταθμοί» των εκλογών από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο Θεοδωρικάκος: Γκρίζες ζώνες ανομίας δεν γίνονται αποδεκτές πουθενά στην Ελλάδα Βασική συστημική επιδίωξη: Καταλάγιασμα πρώτα απ’ όλα Απάντηση Τσιόδρα σε Μάντζο για την πρόσκληση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη: Τον παραπέμπω στα ρεπορτάζ όλων των ΜΜΕ Σάλος από μήνυμα Σι-Τζίνπινγκ σε Πούτιν-“Έρχονται οι μεγαλύτερες αλλαγές 100-χρόνων” Αναπομπή του αντισυνταγματικού ν/σ για το νερό ζητά το ΜέΡΑ25 από την ΠτΔ

ΜεΡΑ25: Βουλιάζουμε κι άλλο στο χρέος τη στιγμή που η Κυβέρνηση πανηγυρίζει!

 Απρίλιος 27,2022

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για την επανέκδοση του 7ετούς ομολόγου -  ertnews.gr

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού  κόμματος  ΜΕΡΑ25

Σε προχωρά σήμερα η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με επιτόκιο αρκετά υψηλό, γύρω στο 2,5% (από 1,3%) και παρόλα αυτά πανηγυρίζει κιόλας με την γνωστή συνοδεία των «προθύμων». Την ώρα, δηλαδή, που βουλιάζουμε ακόμα περισσότερο στο χρέος, η Μητσοτάκης Α.Ε. χειροκροτεί μαζί με πρόθυμους και χρήσιμους ηλίθιους, που βγαίνουμε στις αγορές με «αναβαθμισμένη επενδυτική βαθμίδα».

Προφανώς, διαφεύγει από τους «επιτελάρχες» του κ. Μητσοτάκη ο λόγος για τον οποίο χρεοκόπησε η χώρα μας πριν μπει στη γνωστή και επώδυνη μνημονιακή διαδικασία. Όμως ο κ. Μητσοτάκης μάλλον έχει ζηλέψει την «δόξα» του Κώστα Καραμανλή, θέλοντας να γίνει ο δεύτερος Πρωθυπουργός επί της διακυβέρνησης του οποίου έχουμε εκτίναξη ενός τεράστιου δημοσίου χρέους για την εξυπηρέτηση κατ’ ουσίαν των ελλειμμάτων.

Αν όμως το επιτόκιο αυτό παραμείνει σε αυτά τα ύψη -αν δεν αυξηθεί κιόλας που είναι το πιθανότερο δυστυχώς-, τότε μέσα σε 2 χρόνια το πολύ η χώρα μας θα χρειαστεί ένα ακόμα, νέο δάνειο με μνημονιακούς όρους, διότι πολύ απλά δεν θα μπορέσουν να γίνουν οι σχετικές αποπληρωμές του χρέους. Το 5ο μνημόνιο, λοιπόν,  είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, δυστυχώς, και γι’ αυτό πρέπει να οργανωθούμε και να το αντιπαλέψουμε.

Διαβάστε επίσης...