Τελευταία νέα
Οικονόμου: Ο Ερντογάν επιχείρησε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας – Η Ελλάδα δεν θα ξαναυπάρξει αδύναμη, ένας παρίας Εκλογές: «Κινούμενη άμμος» το θέμα των τυχόν μετεκλογικών συνεργασιών – Τα φλερτ, τα «πείσματα» και τα δυνατά «όχι» Σβίγκου στα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Να είστε σε «εκλογική ετοιμότητα» ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ : Η ατιμωρησία δεν πρέπει να περάσει! του Κ. Παπαδάκη Διώρυγα της Κορίνθου: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γιώργος Καραγιάννης – Η ανάρτηση για την επίσκεψή τους Αυτός ήταν ο διάλογος Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ «Βόρεια Μακεδονία» λίγο πριν, «Τουρκο-αιγαίο» τώρα… Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Διώρυγα της Κορίνθου ανοίγει τη Δευτέρα όπως είχαμε δεσμευτεί Ο Μητσοτάκης στα έργα του Ισθμού Η Ελένη Τουλουπάκη μιλά μετά την πανηγυρική δικαίωσή της για Novartis: «Πολιτική η δίωξή μου. Πολιτικοί αξιωματούχοι κρύβονται πίσω της» Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ερντογάν – Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας – Πως απαντά η Αθήνα Οικονόμου: Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Ερντογάν

ΜεΡΑ25: Επίθεση στο επιτελικό κράτος των αρίστων του κ. Μητσοτάκη από τον γερμανικό τύπο για την «βιομηχανία μετακλητών»

Ιούλιος 07,2021

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού  κόμματος  ΜεΡΑ25 

Επίθεση δέχτηκε το επιτελικό κράτος των αρίστων του Κ. Μητσοτάκη, όχι από την αντιπολίτευση αλλά από το Γερμανικό τύπο με τους μετακλητούς υπαλλήλους να έχουν την τιμητική τους. Η εφημερίδα Berliner Zeitung αναλύει το φαινόμενο των μετακλητών αναφέροντας ως παραδείγματα την ΕΡΤ, σημειώνοντας πως απαραίτητα προσόντα για αυτές τις θέσεις δεν είναι η ικανότητα, αλλά η συμπεριφορά και ο συγχρωτισμός με την εξουσία, γεγονός που αποθεώνει την κουλτούρα της μετριότητας που τα παιδιά μαθαίνουν από το σχολείο ακόμα.

Σημειώνεται μάλιστα στο άρθρο πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός, γόνος παλαιάς πολιτικής δυναστείας, θέσπισε όλοκληρη βιομηχανία μετακλητών. Υπενθυμίζεται πως στη ΝΔ είχαν πολιτευτεί κάνοντας σημαία το ζήτημα των μετακλητών υπαλλήλων, υποσχόμενοι τον εξορθολογισμό του κράτους. Θυμίζουμε τον κ Κυρανάκη με τις αποδείξεις από βενζινάδικα να αποδίδει στους μετακλητούς υπαλλήλους την υψηλή τιμή της βενζίνης σε μια έκρηξη λαϊκισμού. Ως αποτέλεσμα βλέπουμε αυτή την κυβέρνηση να απασχολεί για το ζήτημα αυτό που στηλίτευε, το διεθνή τύπο.

Διαβάστε επίσης...