Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: «Πολιτικό θράσος από την Νίκη Κεραμέως για την επιστολική ψήφο» ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο πολιτικής εργαλειοποίησης των Ελλήνων του εξωτερικού η επιστολή Κεραμέως Ο Αλέξης Τσίπρας στις εξέδρες της Λεωφόρου παρακολούθησε τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Πού θα σταματήσει ο κατήφορος; Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων Βελτιωτικές αλλαγές στο ν/σ για τον νέο ποινικό κώδικα κατέθεσε ο Φλωρίδης Ο Κώστας Βαξεβάνης ανέβασε φωτογραφία και διέσυρε χωρίς προηγούμενο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη (pic) Βορίδης για διαχείριση απορριμμάτων: «Έχουμε αρκετή δουλειά» Άδικος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον πολύ κατώτερο Παναθηναϊκό που προκρίθηκε κατά… λάθος Το πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Ο Πάνος Ρήγας θα είναι ο πρόεδρος του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Μετανιωμένος εμφανίζεται ο Κυρ. Πιερρακάκης

ΜΕΡΑ25: Το επιτελικό κράτος των αρίστων δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια κενή διακήρυξη εσωτερικής κατανάλωσης

Ιανουάριος 02, 2022

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος ΜΕΡΑ25

Την τιμητική του είχε πάλι ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στο γερμανικό τύπο και πάλι για όλους τους λάθος λόγους. Η Tageszeitung σε ρεπορτάζ της ασχολείται με το ζήτημα των μετακλητών υπαλλήλων, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως τον χειρότερο που έχει περάσει ποτέ σε αυτό το ζήτημα, καθώς διπλασίασε τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων, χτίζοντας ένα πελατειακό κράτος. Ως «γόνος πολιτικής δυναστείας και ο ίδιος, ακολούθησε την παραδοσιακή συνταγή μετά τη νίκη του στις εκλογές» ενισχύοντας την κουλτούρα της μετριότητας, κατά το ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται πως η σημερινή κυβέρνηση εκλέχθηκε αντιπολιτευόμενη αντίστοιχες πρακτικές, επεκτείνοντας τες όμως στο μέγιστο βαθμό μετά την εκλογή της. Το επιτελικό κράτος των αρίστων, όπως φαίνεται, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια κενή διακήρυξη εσωτερικής κατανάλωσης, καθώς όλος ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ποιόν της σημερινής κυβέρνησης, που ουσιαστικά λειτουργεί για να βολέψει τα δικά της παιδιά.

Διαβάστε επίσης...