Τελευταία νέα
Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση Ν. Ηλιόπουλος: Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν το κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

Μετά το θάνατο ενός εφήβου στην Ιταλία, το εμβόλιο AstraZeneca προορίζεται μόνο για άτομα άνω των 60 ετών

Ιούνιος 12,2021

Η ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι θα χρησιμοποιήσει το εμβόλιο AstraZeneca μόνο για άτομα άνω των 60 ετών, αφού ένας έφηβος πέθανε από επιπλοκές που προκλήθηκαν από θρόμβο.

Η Camilla Kanepa, 18 ετών, πέθανε την Πέμπτη μετά τη λήψη του εμβολίου στις 25 Μαΐου, πυροδοτώντας μια καταιγίδα στην Ιταλία σχετικά με το εμβόλιο της Οξφόρδης, καθώς χορηγείται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, παρά το γεγονός ότι είχε προκαλέσει στο παρελθόν ανησυχίες για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας για πιθανές συνέπειες, ανέφερε το Reuters.

“Το AstraZeneca θα προορίζεται μόνο για άτομα άνω των 60 ετών”, δήλωσε ο ειδικός ιταλικός επίτροπος για το kovid-19, Francesco Filjuolo.

Με πληροφορίες από τον Διεθνή Τύπο.

Διαβάστε επίσης...