Τελευταία νέα
Κυρ. Μητσοτάκης: «Οι πολιτικές της «πράσινης» μετάβασης θα πρέπει να έχουν θετικό αντίκτυπο και απτά αποτελέσματα για τους πολίτες» Δεύτερες σκέψεις στην κυβέρνηση μετά τις οργισμένες αντιδράσεις στο χαράτσι Μητσοτάκη. “Έκπτώσεις” στο πρόστιμο ετοιμάζεται να εξαγγείλει ο Πλεύρης: 50 ευρώ τον πρώτο μήνα – πότε θα είναι 100 Νοέμβριος: Ο μήνας … serial killer με κυβερνητική υπογραφή! 2.219 νεκροί από την πανδημία / μέρα-μέρα η λίστα με τους θανάτους… Ανοιχτή επιστολή “ξυραφιά” … Βαρουφάκη σε Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: “Ομολογήσατε ότι αδυνατείτε να πείσετε τους πολίτες” Νέα ιδιωτικοποίηση “στα σκαριά” από την κυβέρνηση: Τα “έχει βάλει” με τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ ο Χατζηδάκης, αγνοεί τους συνταξιούχους και ετοιμάζει καρέκλες για διευθυντάδες “Χ” … κι από τον Ηλία Μόσιαλο στο αδιανόητο χαράτσι Μητσοτάκη των 100 ευρώ το μήνα στους μη εμβολιασμένους: “Θα προτιμούσα ένα θετικό κίνητρο” Τάπα Ηλιόπουλου σε Οικονόμου – Μητσοτάκη: “Πριν δέκα μέρες ανακοινώνοντας μέτρα έλεγε ότι η υποχρεωτικότητα θα αποτύχει και σήμερα όχι μόνο την υιοθετεί, αλλά το κάνει και με χαράτσι 100 ευρώ το μήνα στη σύνταξη των ηλικιωμένων. Τώρα ποιος … φάσκει και αντιφάσκει!” Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Η ΝΔ προετοιμάζει το μέλλον!» Ντροπή, αλλά ποιος να τη βρει… 148 ασθενείς με κορωνοϊό όπως-όπως διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία, αποκάλυψε η Παγώνη στον Τσίπρα Κερατσίνι: Ερώτηση για τον μαρτυρικό θάνατο της 8χρονης Όλγας από τον ΣΥΡΙΖΑ – Λέξη από τους αρμόδιους υπουργούς Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Τα υγειονομικά μέτρα που θα εφαρμοστούν στα εκλογικά κέντρα Η Δήμητρα Λιάνη στέλνει «γράμμα» στον Ανδρέα Παπανδρέου για τη γιορτή του με μομφές εναντίον του Γιώργου

ΜΕΤΑ: Κάλεσμα, 24/11, 9πμ., για τη συνέχεια της δίκης των συλληφθέντων της 17ης.11.2020, στα Σεπόλια

Νοέμβρης 24, 2021

Επιτροπή Αλληλεγγύης ενάντια στις διώξεις και τα πρόστιμα – Εφημερίδα ΠΡΙΝ

Ανακοινώσεις Συνδικαλιστικών Κινηματων:

Το ΜΕΤΑ συνυπογράφει το παρακάτω κείμενο – κάλεσμα της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους διωκόμενους για την ελευθερία σε κινητοποιήσεις:

Καλούμε  την Τετάρτη 24/11, στις 9πμ., στο κτήριο 13 στα δικαστήρια της Ευελπίδων που συνεχίζεται η δίκη των συλληφθέντων στα Σεπόλια για τη διαδήλωση μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο το 2020.

Η αλληλεγγύη το όπλο μας απέναντι στην κρατική καταστολή, τις κυβερνητικές απαγορεύσεις, την αστυνομική βία, τις προκλήσεις των αστυνομικών. Υπερασπίζουμε με τη μαζική μας παρουσία τους διωκόμενους.

Παλεύουμε για το δικαίωμα στη διαδήλωση, την πολιτική και κινηματική δράση.

Απαιτούμε την απαλλαγή όλων των συλληφθέντων από κάθε κατηγορία και τη διαγραφή των προστίμων.

Διαβάστε επίσης...