Τελευταία νέα
Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ
Kosmoslarissa.gr

Με νοσηλευτές και νοσηλεύτριες ο Χρήστος Καπετάνος

Συνάντηση και συζήτηση με νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας είχε ο πρώην Πρόεδρος την Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Καπετάνος επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των νοσηλευτών.
Όπως τόνισε ο κ. Καπετάνος, «οι νοσηλευτές είναι από τους πιο αφοσιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, καθώς παρέχουν φροντίδα, ανακούφιση και ενδιαφέρον σε κάθε άνθρωπο που βιώνει καταστάσεις όπου βάλλεται η υγεία του.
Οφείλουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής, να εκφράζουμε τον σεβασμό μας προς τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές, οι οποίοι δίνουν καθημερινά στην πρώτη γραμμή, τη μάχη για την προάσπιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας.
Ως πολιτεία αλλά και ως κοινωνία πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα τους, γιατί η συνεισφορά τους στο σύνολο είναι ανεκτίμητη».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...