Τελευταία νέα
Κρας τεστ για τον ΣΥΡΙΖΑ το Συνέδριο – Οι εύθραυστες ισορροπίες και οι φήμες για εκλογή νέας ΚΕ και ΠΓ Η σημασία της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Ινδία – Οι επενδύσεις σε πρώτο πλάνο ΣΥΡΙΖΑ: «Πολιτικό θράσος από την Νίκη Κεραμέως για την επιστολική ψήφο» ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο πολιτικής εργαλειοποίησης των Ελλήνων του εξωτερικού η επιστολή Κεραμέως Ο Αλέξης Τσίπρας στις εξέδρες της Λεωφόρου παρακολούθησε τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Πού θα σταματήσει ο κατήφορος; Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων Βελτιωτικές αλλαγές στο ν/σ για τον νέο ποινικό κώδικα κατέθεσε ο Φλωρίδης Ο Κώστας Βαξεβάνης ανέβασε φωτογραφία και διέσυρε χωρίς προηγούμενο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη (pic) Βορίδης για διαχείριση απορριμμάτων: «Έχουμε αρκετή δουλειά» Άδικος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον πολύ κατώτερο Παναθηναϊκό που προκρίθηκε κατά… λάθος Το πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων συναντήθηκε o Δημήτρης Νατσιός.

Δεκέμβρης 06, 2023

Με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων (ΠΟΤ) συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός.

Ο πρόεδρος της ΠΟΤ Αντώνης Ντιούδης, ενημέρωσε τον κ. Νατσιό για τα πάγια αιτήματα που ταλαιπωρούν  την Ομοσπονδία  και εξέφρασε το παράπονό του για την αντιμετώπιση του επίσημου κράτους το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά τους αντιμετωπίζει «με δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε την ανάγκη μιας ενιαίας δημογραφικής πολιτικής που θα βοηθήσει και στην αντιμετώπιση του βασικού εθνικού μας προβλήματος όπως είναι το δημογραφικό.

Όπως ανέφερε, ζητούν από τους αρμοδίους των Υπουργείων να αναγνωριστούν οι τρίτεκνοι ως πολύτεκνοι, ή ότι έχουν οικογενειακή ιδιότητα. Επίσης, επιθυμούν ευελιξία και ελαφρύνσεις στους τομείς της εργασίας, της στέγασης, της ενέργειας, της επιδοματικής πολιτικής, της οικονομίας, της παιδείας, τις μεταφορές, τον δημόσιο τομέα κ.α.

 Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΠΟΤ ανέφεραν στον κ. Νατσιό το αίτημά τους για να συμπεριληφθούν οι τρίτεκνοι στη μείωση του ελάχιστου τεκμαρτού ετήσιου καθαρού κέρδους κατά 50% για κατηγορίες αυτοαπασχολουμένων.

Ο Δημήτρης Νατσιός όντας και ο ίδιος τρίτεκνος, υποσχέθηκε στον πρόεδρο και τα μέλη της ΠΟΤ ότι η ΝΙΚΗ θα προωθήσει στη Βουλή τα δίκαια αιτήματα της Ομοσπονδίας προς όφελος της ελληνικής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης...