Τελευταία νέα
Τριγμοί στη σχέση Μητσοτάκη – Δένδια; Γκιουλέν για Ερντογάν: “Λέει ανοησίες για την επέμβαση στα ελληνικά νησιά – Οι δικοί μας συμπεριφέρονται λες και είναι μεθυσμένοι” Μελέτη Λύτρα! Υγειονομικό έγκλημα με υπογραφή Μητσοτάκη … Η αμερικανική βοήθεια στην Ουκρανία φτάνει τον ετήσιο στρατιωτικό προϋπολογισμό Ρωσίας!!! Τέλος των αυτοδυναμιών και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ Μητσοτάκης ΕΛΚ: «Η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη σήμερα με γεωπολιτικό σεισμό» Η Ρωσία μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει Δύση και Ευρασία μετράνε δυνάμεις Υπουργικό Συμβούλιο: Ανησυχία για τις ανατιμήσεις στην αγορά – Οι οδηγίες του πρωθυπουργού Δημοσκόπηση Alco: Μεγάλος βραχνάς η ακρίβεια – «Ναι» στην πανεπιστημιακή Αστυνομία Αναζητείται: Κοινός παρονομαστής περιεχομένου Δημοσκόπηση Marc: «Τρέμουν» για δύσκολο χειμώνα οι πολίτες και περιορισμό βασικών αναγκών

Με τους συντελεστές της μεγάλης συναυλίας συναντήθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

 Απρίλιος 30,2022

Με τους καλλιτέχνες και συντελεστές που συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία της ΚΕ του ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά συναντήθηκε πριν την έναρξη του προγράμματος, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Δ. Κουτσούμπας είχε θερμό χαιρετισμό με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη.

Επίσης ο Δ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη που έχει κάνει την ενορχήστρωση και διευθύνει την ορχήστρα, καθώς και τους τραγουδιστές που πλαισιώνουν το πρόγραμμα, την Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Βασίλη Γισδάκη, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και την Ελένη Καρτελιά.

Διαβάστε επίσης...