Τελευταία νέα
Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση Ν. Ηλιόπουλος: Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν το κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση
Iatro.gr

«Μπαμπά μου Ζεις για Πάντα στην Καρδιά μου!»

Η Γιορτή του Πατέρα είναι μια μοναδική Ημέρα αφιερωμένη στην πολύτιμη σχέση πατέρα-παιδιού. Τη μέρα αυτή αφιερώνουμε στους μπαμπάδες, όσους είναι δίπλα μας, αλλά και σε όσους ζουν μέσα μας. Όλοι έχουμε πατέρα, ακόμα και αν δε ζει. Και για τα παιδιά που έχουν βιώσει τη σημαντική απώλεια του πατέρα, η μέρα αυτή είναι ευκαιρία να γιορτάσουν και να τιμήσουν τις πολύτιμες στιγμές μαζί του, τα όσα έμαθαν, ένιωσαν και κληρονόμησαν από αυτόν.
Είναι και μια μέρα ευαισθητοποίησης για όλους εμάς που βρισκόμαστε στο περιβάλλον παιδιών που έχουν χάσει το γονιό τους καθώς συχνά αναβιώνει ο θρήνος τους, γεγονός που μας δίνει την αφορμή να τα προσκαλέσουμε να μοιραστούν τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις και τα συναισθήματά τους.
Η Μέριμνα προσφέρει δωρεάν ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που βιώνουν την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων. Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα διοργανώνουμε εκστρατεία ευαισθητοποίησης και συγκέντρωσης δωρεών για να χρηματοδοτηθούν κύκλοι στήριξης παιδιών και εφήβων που βιώνουν την απώλεια του πατέρα (ο κάθε κύκλος στήριξης διαρκεί περίπου τρεις μήνες και το απαιτούμενο ποσό χρηματοδότησης της υλοποίησης είναι χίλια ευρώ).
Η δική σας συνεισφορά, τα άρθρα σας και η επικοινωνία της πρόσκλησης συμμετοχής στην εκστρατεία στο ευρύ κοινό, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική την περίοδο αυτή της πανδημίας, καθώς δυστυχώς έχει οδηγήσει στην αύξηση του αριθμού των παιδιών που θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου λόγω του Covid-19 ή άλλης απειλητικής για τη ζωή ασθένειας, χωρίς να έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο πλευρό του και να το αποχαιρετίσουν.
Ο πόνος κάθε σημαντικής  απώλειας για να είναι υποφερτός θέλει μια ζεστή «αγκαλιά». Ας την δημιουργήσουμε όλοι μαζί στις 18-19-20 Ιουνίου.

Τρόποι συμμετοχής στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και συγκέντρωσης δωρεών
#MpampaMouZeisGiaPantaStinKardiaMou #Μέριμνα :

The post «Μπαμπά μου Ζεις για Πάντα στην Καρδιά μου!» first appeared on www.iatro.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...