Τελευταία νέα
Τ. Αντωνίου στο “Π”: Ο κ. Μητσοτάκης αποτυγχάνει και διχάζει – Οι πολίτες δημιουργούν μια νέα προοδευτική πλειοψηφία Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρέας Λοβέρδος: Θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα που θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις Επανέρχεται ο Γ. Παπανδρέου: “Υπάρχουν παράγοντες της ΝΔ αλλά και εξωθεσμικοί που θέλουν να καθοδηγήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ” Πρώτη Ελλάδα στον Δυτικό Κόσμο σε θανάτους-Σπάει ρεκόρ το τελευταίο δεκαπενθήμερο! Κορυφαία Νοτιοαφρικανή γιατρός για τη νέα μετάλλαξη “Ο”: “Μέχρι στιγμής παρατηρείται ανάρρωση ασθενών χωρίς νοσηλεία. Ακόμα και των ανεμβολίαστων” – Ποια είναι τα εντελώς διαφορετικά συμπτώματα από την Δέλτα Νέα επίδειξη κυνισμού από Σκέρτσο: Οι ηλικιωμένοι ευθύνονται για τους αυξημένους θανάτους στην Ελλάδα Συνεχίζει να … εκθέτει τον Μιχ Χρυσοχοίδη αλλά και την κυβέρνηση, ο Τάκης Θεοδωρικάκος: Στα θρανία 2000 ΔΙΑΣ για τα βασικά (χρήση όπλων, ανθρώπινα δικαιώματα, ρατσισμός, Ρομά, δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ, συμπεριφορά στους πολίτες, διαχείριση θυμού…) Μάχη για ζωή για όλους, όχι στον εμφύλιο των φτωχών Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Η χώρα μετατρέπεται σε ένα απέραντο κοιμητήριο! Μετά την Black Friday (86 θάνατοι) ήρθε και η … Black Sunday με σχεδόν τριψήφιο αριθμό θανάτων. Νέα εκτόξευση των διασωληνώσεων Εξαπλώνεται ραγδαία στην Ευρώπη η Μετάλλαξη “Όμικρον”: Σε ποιες 7 χώρες εμφανίστηκαν κρούσματα μέσα σε 48 ώρες (vid)

Μ. Κριθαρίδης: Ο κ. Μητσοτάκης συνειδητοποιεί ότι Υπουργοί και στενοί συνεργάτες του αναπαράγουν «ψεκασμένες» απόψεις για την πανδημία;

Νοέμβρης 20, 2021

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Ο κ. Σκέρτσος χθες, Υπουργός Επικρατείας της Κυβέρνησης και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, δήλωσε σε τηλεοπτική εμφάνιση του ότι οι αστυνομικοί δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν τον ιό. Σήμερα σε διευκρινιστική του δήλωση, επέμεινε στην ίδια ανοησία λέγοντας πως τα σώματα ασφαλείας δεν εντάσσονται στις «αλυσίδες διασποράς του κορωνοϊού»!

Ο κ. Μητσοτάκης συνειδητοποιεί ότι Υπουργοί της Κυβέρνησης του και στενότατοι συνεργάτες αναπαράγουν «ψεκασμένες» απόψεις, τη στιγμή που υποτίθεται πως η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός επιρρίπτουν στους περιβόητους «ψεκασμένους» -όπως ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηριστικά είχε πει- τις ευθύνες για τη συνέχιση της επέλασης της πανδημίας;

Ο κ. Πρωθυπουργός έχει δύο επιλογές: να χρεωθεί ο ίδιος και η Κυβέρνησή του αυτή την αντιεπιστημονική υπονόμευση της όποιας αξιοπιστίας έχει απομείνει στην Κυβέρνηση του ή να κάνει κάτι δραστικό γι’ αυτό. Δεν γίνεται μόνο να κουνάει το δάχτυλο ο κ. Μητσοτάκης στην κοινωνία και να τις μεταθέτει διαρκώς τις εγκληματικές ευθύνες της Κυβέρνησης του, όταν η ίδια η Κυβέρνηση του στέλνει τέτοια αντιεπιστημονικά και τραγελαφικά μηνύματα.

Διαβάστε επίσης...