Τελευταία νέα
Οι δηλώσεις της πολιτειακής ηγεσίας για την 50η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο Ταξικός καύσωνας «λιώνει» τον λαό Κυριάκος Μητσοτάκης για την εισβολή στην Κύπρο: Διεκδικούμε ένα ευρωπαϊκό κράτος χωρίς στρατό κατοχής Φρέντι Μπελέρης: Κίνηση αποκλιμάκωσης από την Αλβανία η άδεια που μου δόθηκε ΥΠΕΞ: Το Κυπριακό παραμένει ανεπίλυτο διεθνές ζήτημα παράνομης εισβολής και κατοχής Το έξυπνο τρικ της Ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς Εθνικό μήνυμα Κασσελάκη από την Κύπρο για το ενιαίο αμυντικό δόγμα: Ο ελληνισμός είναι ένας και αδιαίρετος – Ηθική μας υποχρέωση να μην ξεχάσουμε ΣΥΡΙΖΑ μετά τις νέες αποκαλύψεις για τα Τέμπη: Ποιος ήταν ο υψηλά ιστάμενος που έδωσε το «πράσινο φως»; Κασσελάκης στην ΕΛΔΥΚ: Θα σταθώ δίπλα σε όποιο ζήτημα προκύψει Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΕΛΔΥΚ: Θα σταθώ δίπλα σε όποιο ζήτημα προκύψει Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στήσαμε το ελληνικό FBI, θα σαρώσουμε τα δίκτυα εκβιαστών Μπελέρης: «Θα το πάω μέχρι τέλους, έχει γίνει αδικία εις βάρος μου»

Μ. Χατζηγιαννάκης: Η οικογένεια Μητσοτάκη μαραζώνει ξανά την Εύβοια

 Φεβρουάριος  10, 2022

Μ. Χατζηγιαννάκης: Η οικογένεια Μητσοτάκη μαραζώνει ξανά την Εύβοια - βίντεο

Ως “προαποφασισμένο έγκλημα” χαρακτήρισε τις αποφάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ για το λουκέτο στη ΛΑΡΚΟ και την απόλυση 1200 εργαζομένων με ταυτόχρονη απώλεια στέγης ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στη Βουλή.

Ο βουλευτής Ευβοίας και αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε πως “το έγκλημα με το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης”, προσθέτοντας πως αυτή είναι η πεποίθηση ακόμα και των εργαζομένων που διόρισε η Νέα Δημοκρατία, καθώς η κυβέρνηση έχει περιορίσει τα τελευταία δύο χρόνια την παραγωγή της επιχείρησης τη στιγμή που η τιμή του νικελίου διεθνώς βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης υπενθύμισε την καταστροφική διαχείριση των διορισμένων Golden Boys των κυβερνήσεων της ΝΔ που ζημίωσαν την ΛΑΡΚΟ κατά 150 εκατ. ευρώ, σχολιάζοντας πως το μάρμαρο καλούνται τώρα να πληρώσουν οι εργαζόμενοι που, χάριν της δήθεν εξυγίανσης της εταιρείας, απολύονται και χάνουν τα σπίτια στα οποία γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Τέλος, ο βουλευτής Ευβοίας σημείωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ κοροϊδεύει τους εργαζόμενους στην Εύβοια όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “Αυτή ήταν και αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Ο πατέρας Μητσοτάκης μαράζωσε την περιοχή του Μαντουδίου και τώρα ο υιός με το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ θα μαραζώσει πολλές περιοχές της χώρας, όπως τα Ψαχνά. Και αυτό το αποκαλείτε ανάπτυξη».

Διαβάστε επίσης...