Τελευταία νέα
Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ
Iskra.gr

Νέα πολιτική Δίκη-δίωξη ντροπή κατά Λαφαζάνη και συναγωνιστών/τριών του για πλειστηριασμούς

Οι κυβερνήσεις των τραπεζών, των κερδοσκοπικών fund και της αρπαγής πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών συνεχίζουν τις τρομοκρατικές πολιτικές διώξεις ενάντια σε όσους και όσες αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στο τσουνάμι πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών σε βάρος νοικοκυριών, τα οποία είδαν να εξανεμίζονται τα εισοδήματα τους  μέσα στην κρίση και αδυνατούν να αποπληρώσουν τις ληστρικές δόσεις δανείων ενός βαθύτατα ληστρικού τραπεζικού συστήματος.
Η πολιτική Δίκη-δίωξη ντροπής, στην οποία οι κατηγορούμενοι έχουν σε βάρος τους το μισό ποινικό κώδικα και η οποία έχει αναβληθεί μέχρι τώρα δυο φορές, θα διεξαχθεί στη Σχολή Ευελπίδων κτίριο 7 και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει μετά τις 11 π.μ.
Στη Δίκη οι κατηγορούμενοι, με καθαρά πολιτικού χαρακτήρα διώξεις, πέραν του Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι η Μαρία Αφοξενίδου, οι Λεωνίδας και Ηλίας Παπαδόπουλοι, ο Στ. Λεοτσάκος, ο Αποστ. Μπούρας, ο Γ. Δαμουλής και άλλοι.
Όλοι και όλες στη Σχολή Ευελπίδων να καταγγείλουμε την πολιτική τρομοκρατία και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους πολιτικά διωκόμενους που προσπάθησαν να διαδώσουν πρώτες κατοικίες φτωχών χρεωκοπημένων νοικοκυριών.
The post Νέα πολιτική Δίκη-δίωξη ντροπή κατά Λαφαζάνη και συναγωνιστών/τριών του για πλειστηριασμούς appeared first on iskra.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...