Τελευταία νέα
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ Πάνος Σκουρλέτης: Απογοήτευση και αγωνία για όσα δεν ειπώθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ Φινλανδία-Σουηδία και ΝΑΤΟ Όνειδος: Μητσοτάκης στο Αμερικάνικο Κογκρέσο εξομοίωσε Μεσολογγίτες με Αζοφιστές Μαριούπολης Ικέτης της Τουρκίας ο Κ.Μητσοτάκης στο αμερικανικό Κογκρέσο να σταματήσει υπερπτήσεις Η 9η Μαΐου πέρασε… Έγινε κι ένα τηλεφώνημα… Παράδοση επ’ αόριστον Την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες υπεκμισθωμένων επαγγελματικών ακινήτων, ζητά ο Βασίλης Σπανάκης Γ. Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στο σήριαλ Δυναστεία» Δημήτρης Κουτσούμπας για τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας Ενώ Μητσοτάκης συμπλέει με «εμπρηστή» Μπάιντεν-Ερντογάν βάζει veto-Μπερλουσκόνι επικρίνει-Azovstal παραδίδεται Το ράλι στα σιτηρά «καίει» το ψωμί-στις μυλόπετρες της ακρίβειας καταναλωτές
Kosmoslarissa.gr

Νίκος Ευαγγέλου: Ακινητοποιημένο για 3 μήνες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Ελασσόνα

Kαθηλωμένο για τρεις μήνες παραμένει ασθνεοφόρο του ΕΚΑΒ στον δήμο Ελασσόνας, σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκο Ευαγγέλου, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή, κάνοντας λόγο για πλήρη αδιαφορία.
Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:
“Τρείς ολόκληρους μήνες μένει ακινητοποιημένο ένα από τα λιγοστά ασθενοφόρα που καλύπτουν τις ανάγκες του Δήμου Ελασσόνας και ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας, αδιαφορεί πλήρως.
Η παράταξη «Αλλάζουμε», έφερε πρόσφατα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν ο Δήμος Ελασσόνας είναι ένας μεγάλος Δήμος με ορεινό όγκο και πολλές δυσκολίες στην πρόσβαση των κατοίκων στο Κέντρο Υγείας, για να λάβουμε την απάντηση από την Δημοτική Αρχή, ότι δεν υπάρχει αίτημα.
Η υγεία των κατοίκων του Δήμου μας σύμφωνα με τον κ. Γάτσα κρέμεται από ένα αίτημα που θα έπρεπε να υποβάλλει το ΕΚΑΒ πρός την Δημοτική Αρχή, προκειμένου να συνδράμει οικονομικά στην αποκατάσταση ενός από τα δύο ασθενοφόρα που παραμένει καθηλωμένο εδώ και 3 ολόκληρους μήνες.
Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου, ανέλαβε την πρωτοβουλία και συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ στη Λάρισα κ. Κ. Σκαμνά, τον προιστάμενο οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κ. Π. Ρουμελιώτη καθώς και με τον εργαζόμενο στο ΕΚΑΒ Ελασσόνας κ. Δ. Κλεισιάρη.
Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η κατάσταση και αναμένονται εξελίξεις από την πλευρά του τοπικού ΕΚΑΒ.
Είναι λυπηρό και επικίνδυνο ένας δήμαρχος να μην παίρνει πρωτοβουλίες και να μην δρομολογεί άμεσα λύσεις σε τέτοιου είδους μείζονος σημασίας θέματα όπως είναι η δημόσια υγεία.
Επίσης είναι λυπηρό η μείζονα αντιπολίτευση να επισημαίνει τα προβλήματα που υπάρχουν και να εισπράττει συνεχώς την απαξίωση του νυν δημάρχου.
Οι κάτοικοι του Δήμου ζουν στο πετσί τους άλλωστε την πλήρη απαξίωση της δημοτικής αρχής, αφού αυτή είναι η τακτική της όλα αυτά τα χρόνια. Να μην δίνει λύσεις και να απαξιώνει τα προβλήματα.
Η παράταξή μας θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα και να πιέζει για λύσεις”

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...