Τελευταία νέα
Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ

ΝΑΡ:Πέμπτη 12/5: Διαδηλώνουμε κατά της συμφωνίας για τις Βάσεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

 Μάιος 11,2022

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου  του εξωκοινοβουλευτικού κόμματοςΝέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Πέμπτη 12 Μάη διαδηλώνουμε!

Ενάντια στην άθλια συμφωνία με τις ΗΠΑ για τις βάσεις.

Ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο.

Πλ. Κλαυθμώνος, ώρα 6.30 μ.μ.

Σε αντιπολεμικό συναγερμό και σε μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση κατά της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για τις βάσεις την Πέμπτη 12 Μάη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος καλεί ο Αντιπολεμικός Διεθνιστικός Συντονισμός, αλλά και η Αντιπολεμική Πρωτοβουλία των 9 οργανώσεων της Αριστεράς που συνυπέγραψαν την κοινή αντιπολεμική δήλωση, ενώ τη συμμετοχή τους στη διαδήλωση αποφασίζουν μια σειρά ακόμα συλλογικότητες του κινήματος και οργανώσεις.
«Η ελληνοαμερικανική συμφωνία “αμυντικής συνεργασίας” στοχεύει να προσδέσει την Ελλάδα ακόμα πιο βαθιά στο άρμα του ΝΑΤΟ. Με την συμφωνία επεκτείνονται οι παλιές και δημιουργούνται νέες βάσεις προς αξιοποίηση από τον αμερικανικό στρατό και το ΝΑΤΟ, ενώ πέρα από τις στρατιωτικές παραχωρούνται και πολιτικές υποδομές, όπως το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης!
Επιπλέον η νέα ελληνοαμερικανική συμφωνία δίνει χαρακτήρα μονιμότητας στην παραμονή των βάσεων του θανάτου και του πολέμου, αφού δεν θα απαιτείται κάθε χρόνο η ανανέωσή της (όπως γινόταν μέχρι τώρα) και αν δεν καταγγελθεί θα ισχύει επ’ αόριστον», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Αντιπολεμικός Διεθνιστικός Συντονισμός, συνδέοντας τις εξελίξεις με την προώθηση των επικίνδυνων σχεδίων ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην περιοχή μας, ειδικά σε μια περίοδο που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και η αντιπαράθεση του ΝΑΤΟ με την Ρωσία.

Διαβάστε επίσης...