Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για τον τερματισμό ισραηλινών επιχείρησεων στη Γάζα Κασσελάκης: Ο ΔΕΔΔΗΕ έπρεπε να είναι στο Δημόσιο – «Σας βλέπω ψυχοσωματικά πεσμένους» Χαρίτσης: Η ακρίβεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη – Ζητάμε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις – Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Φρ. Ολάντ Πετσοκόβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή: “Είναι σαφές πως όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα” Κωνσταντοπούλου: «Οι πολίτες υποφέρουν γιατί απέτυχε η πολιτική Μητσοτάκη» – «Η κυβέρνηση κρατούσε τη δικογραφία των Τεμπών μέχρι να κλείσει η Βουλή» Δευτερολογία Φάμελλου: Ο πρωθυπουργός δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Κασσελάκης στον ΔΕΔΔΗΕ: ” Ο Πρωθυπουργός λέει ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα αν βάλουμε έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη των τραπεζών. Όχι! Τα νοικοκυριά και οι άνθρωποι χρεοκοπούν αυτή τη στιγμή.” Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news» Σύγκρουση «κορυφής» στη Βουλή για την ακρίβεια – Κ. Μητσοτάκης: «Χρεοκοπία χωρίς επιστροφή οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» (Δεν θέλατε τη Δούρου …) Ο Νίκος Χαρδαλιάς βγάζει στον τάκο … τη διοίκηση Πατούλη για τον διαγωνισμό των 18 εκατ. που ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο!

ΝΕΑ ΑΡΧΗ με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Εκδηλώσεις και δράσεις της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Α Αθήνας

Σεπτέμβριος 26,2021

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Α` Αθήνας σχεδίασε και πραγματοποιεί μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο την επαφή του κόμματός μας με την κοινωνία με σύνθημα:

Συζητάμε ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

για τα μεγάλα προβλήματα,
για την εναλλακτική μας πολιτική
για ένα καλύτερο μέλλον

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ΑΑθήνας για την επαφή του κόμματός με την κοινωνία, οι Οργανώσεις Μελών διοργανώνουν ανοιχτές εκδηλώσεις στις γειτονιές της πόλης με τη συμμετοχή των βουλευτών της Α Αθήνας, ευρωβουλευτών και στελεχών.

Ήδη οι Οργανώσεις Μελών Εξαρχείων και Νεάπολης διοργάνωσαν ανοιχτή συζήτηση την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο θεατράκι του πάρκου Αγ. Νικολάου στη Νεάπολη.
Εισηγητής ήταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Παράλληλα, μέλη των Οργανώσεων Μελών πραγματοποιούν παρεμβάσεις στις γειτονιές με το μοίρασμα ενημερωτικού υλικού για τις επικείμενες εκδηλώσεις και του ενημερωτικού φυλλαδίου που ετοίμασε η Ν.Ε. Αθήνας και περιλαμβάνει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για προοδευτικές και τολμηρές τομές που παρουσίασε ο πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ήδη μέλη των Ο.Μ. Κουκακίου, Παγκρατίου και Ιστορικού Κέντρου μοίρασαν υλικό και συζήτησαν με κατοίκους στις γειτονιές τους με την παρουσία και των Δ. Τζανακόπουλου, γραμματέα της Κ.Ε. και βουλευτής Α΄ Αθήνας, και Ν. Φίλη, βουλευτή Α΄ Αθήνας.

Διαβάστε επίσης...