Τελευταία νέα
Τροχαία: Επί ποδός για τις μετακινήσεις των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος – Όλα τα μέτρα Ανησυχία στη Δύση για το ξέσπασμα βίας στο βόρειο Κόσοβο Προ-μήνυμα Μητσοτάκη από την Κρήτη ότι έχει βάλει στο μάτι το Σύνταγμα: “Θέλουμε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μπορούμε να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες ήδη σας έχουμε μιλήσει” Αγωνία Μητσοτάκη για την αυτοδυναμία Σκέρτσος για δηλώσεις Τεμπονέρα: Καινούριο φούρνο έφτιαξαν, ίδια κουλούρια πλάθουν Γαλλία: Ειδικοί προειδοποιούν για τους κινδύνους εξ αιτίας της τεχνητής νοημοσύνης Χωρίς περιορισμούς οι εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ εισηγείται η Διακομματική  Σε καταφύγιο ζώων στην Ιεράπετρα ο Μητσοτάκης – Το «ευχαριστώ» του ιδιοκτήτη Τράπεζα Θεμάτων: Η πιο σημαντική επίθεση σε ελληνικό κυβερνητικό οργανισμό – Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία Σκέρτσος για ΣΥΡΙΖΑ: Καινούριο φούρνο έφτιαξαν, ίδια κουλούρια πλάθουν Ρένα Δούρου: “Έχουμε πάρει 100% το μήνυμα που μας έστειλαν οι πολίτες στις 21 Μαίου. Μονομέτωπος κατά του Μητσοτάκη” «Βόμβα» από επιφανή Κινέζο επιστήμονα για την προέλευση του κορωνοϊού

Νεολαία ΜέΡΑ25: Η ακαδημαϊκή και φοιτητική κοινότητα ξεκαθάρισε άλλη μια φορά ότι το νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας, θα μείνει στα χαρτιά.

04/02/2021

Σε Δελτίο Τύπου σήμερα η Νεολαία ΜέΡΑ25 με αφορμη την επέμβαση της αστυνομίας όταν η πορεία των φοιτητών και εκπαιδευτικων στο πανεκπαιδευτικο συλλαλητήριο της Αθηνας από τα Προπύλαια έφτασε στο Σύνταγμα,αναφερει τα εξης:

Αποτέλεσμα εικόνας για πανεκπαιδευτικο συλλαλητηριο

“Για ακόμη μια Πέμπτη, την τέταρτη διαδοχική, οι φοιτητ(ρι)ές βρέθηκαν στο δρόμο αντιδρώντας στο έκτρωμα Κεραμέως & Χρυσοχοΐδη. Σε μια μεγαλειώδη πορεία που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η ακαδημαϊκή και φοιτητική κοινότητα σήκωσε ανάστημα και ξεκαθάρισε άλλη μια φορά ότι το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, θα μείνει στα χαρτιά.

Η Κυβέρνηση απάντησε στο μαζικό εκπαιδευτικό κίνημα, που προφανώς την ενοχλεί που οργανώνεται, με μια αυταρχική απρόκλητη επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, κάνοντας χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 καταγγέλουμε την επέμβαση της Αστυνομίας στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου Κεραμέως & Χρυσοχοΐδη.

Για το Πανεπιστήμιο των αναγκών μας και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, οι διεκδικήσεις και οι κινητοποιήσεις της φοιτητικής κοινότητας θα κλιμακωθούν και θα ανατρέψουν τα σχέδια της Κυβέρνησης.”

Διαβάστε επίσης...