Τελευταία νέα
Οι δηλώσεις της πολιτειακής ηγεσίας για την 50η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο Ταξικός καύσωνας «λιώνει» τον λαό Κυριάκος Μητσοτάκης για την εισβολή στην Κύπρο: Διεκδικούμε ένα ευρωπαϊκό κράτος χωρίς στρατό κατοχής Φρέντι Μπελέρης: Κίνηση αποκλιμάκωσης από την Αλβανία η άδεια που μου δόθηκε ΥΠΕΞ: Το Κυπριακό παραμένει ανεπίλυτο διεθνές ζήτημα παράνομης εισβολής και κατοχής Το έξυπνο τρικ της Ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς Εθνικό μήνυμα Κασσελάκη από την Κύπρο για το ενιαίο αμυντικό δόγμα: Ο ελληνισμός είναι ένας και αδιαίρετος – Ηθική μας υποχρέωση να μην ξεχάσουμε ΣΥΡΙΖΑ μετά τις νέες αποκαλύψεις για τα Τέμπη: Ποιος ήταν ο υψηλά ιστάμενος που έδωσε το «πράσινο φως»; Κασσελάκης στην ΕΛΔΥΚ: Θα σταθώ δίπλα σε όποιο ζήτημα προκύψει Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΕΛΔΥΚ: Θα σταθώ δίπλα σε όποιο ζήτημα προκύψει Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στήσαμε το ελληνικό FBI, θα σαρώσουμε τα δίκτυα εκβιαστών Μπελέρης: «Θα το πάω μέχρι τέλους, έχει γίνει αδικία εις βάρος μου»

Ν. Παππάς: “Αχρηστία και απευθείας ανάθεση”, το σύνθημα του υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

 Απρίλιος 19,2022

Ν. Παππάς: “Αχρηστία και απευθείας ανάθεση”, το σύνθημα του υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β3ʼ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκου Παππά για την τροπολογία που παρατείνει τις απευθείας αναθέσεις σε Ο.ΣΥ. Α.Ε. και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.
Στην «κανονικότητα» Μητσοτάκη, η κυβέρνηση της Ν.Δ.:

· Ξηλώνει τα μέτρα υγειονομικής προστασίας του πληθυσμού από τον κορωνοϊό, όταν καθημερινά μετράμε δεκάδες ανθρώπινες απώλειες.

· Αρνείται να λάβει σοβαρά μέτρα στήριξης της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, των εργαζομένων και των νοικοκυριών.

· Αλλά παρατείνει τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ, στις οποίες προχωρούν υπουργεία και οργανισμοί.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, με μια νέα τροπολογία, η ΟΣΥ και η ΣΤΑΣΥ θα συνεχίσουν να σκορπούν δημόσιο χρήμα, κατά παρέκκλιση της νομοθεσίας περί δημόσιων συμβάσεων, για την καθαριότητα, την απολύμανση και τη φύλαξη λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικού, τραμ και των εγκαταστάσεων των Οργανισμών.

Παίρνουν (εκ νέου) ελευθέρας για την προμήθεια μασκών και γαντιών, χωρίς να έχουν ολοκληρώσει έναν σχετικό διαγωνισμό.

Δυστυχώς, το πάρτι με το δημόσιο χρήμα συνεχίζεται.

Το σύνθημα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών είναι σαφές: «Αχρηστία και απευθείας ανάθεση».

Διαβάστε επίσης...