Τελευταία νέα
Σάλος για το σεξιστικό συνέδριο Γονιμότητας – Απέσυραν την στήριξή τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ΕΡΤ και ΑΠΕ Βόρεια Μακεδονία – EURO 2020: Αρνείται να αλλάξει ονομασία η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Βαρώσια: Εφαρμογή των ψηφισμάτων του OHE χωρίς άλλη καθυστέρηση ζητά η Κύπρος Για το Κυπριακό συζήτησαν Γκουτέρες – Τζόνσον στο περιθώριο της G7 Τρικάκια του Ρουβίκωνα έξω από το γραφείο του Γιάννη Λοβέρδου (pics) Τρικάκια και πανό του Ρουβίκωνα έξω από το γραφείο του Γιάννη Λοβέρδου (video) Συνέδριο μεσαιωνικού σκοταδισμού υπό την αιγίδα κυβέρνησης και ΠτΔ Ο Νίκος Δένδιας για «την ασφάλεια του ανήκειν» στην Ευρωπαϊκή Ένωση Καταιγίδα αποκαλύψεων: Έτσι σαμποτάρισαν το FBI όταν εντόπισε Έλληνα πολιτικό (pic) Ξεκάθαρο φίμωμα Τσίπρα με εντολή από Μαξίμου! Τασούλας: «Θα του ζήταγα και να δευτερολογήσει!» Νεκρός 35χρονος από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη! Έρευνες και για όχημα που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά (vid) Ν. Ηλιόπουλος: Με εντολή Μητσοτάκη η φίμωση του Αλ. Τσίπρα στη Βουλή-Δείχνει μία βαθύτατα φοβισμένη κυβέρνηση
Money-tourism.gr

Οι αλλαγές στις ταξιδιωτικές οδηγίες και η καραντίνα, τα μεγαλύτερα εμπόδια για τους Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, με κυρίαρχη την πιθανότητα καραντίνας και η αλλαγή των ταξιδιωτικών οδηγιών, ανά πάσα στιγμή, συνιστούν τα μεγαλύτερα εμπόδια που συναντούν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι τουριστικοί οργανισμοί που πωλούν ταξίδια στο εξωτερικό.
Τα ευρήματα προέκυψαν από μια έρευνα που σχεδιάστηκε για να μετρήσει την αντίληψη της Ανδαλουσίας ως προορισμού επισκεπτών από το Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο του Covid-19.
Σύμφωνα με την έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 75 ταξιδιωτικοί πράκτορες, 22 τουριστικοί οργανισμοί και πέντε όμιλοι με επίκεντρο τα μέσα ενημέρωσης, για την περιοχή της νότιας Ισπανίας επικρατεί η αντίληψη ότι είναι μια ασφαλής περιοχή.
Σε ερώτηση σχετικά με το ποιους ισπανικούς προορισμούς θα συνιστούσαν στους πελάτες τους, το 48% των συμμετεχόντων στην έρευνα επέλεξαν προορισμούς εντός της Ανδαλουσίας, το 13% επέλεξαν τις Βαλεαρίδες Νήσους, το 11% τα Κανάρια Νησιά, το 11% την Καταλονία και το 10% την περιοχή της Βαλένθιας.
Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (81%) εμφανίστηκαν σίγουροι για την πώληση της Ανδαλουσίας, με το μεγαλύτερο εμπόδιο να συνιστούν οι τρέχοντες ταξιδιωτικοί περιορισμοί.
Η μικρότερη ανησυχία προκύπτει αναφορικά με τα περιστατικά Covid και την ασφάλεια στην Ισπανία και την Ανδαλουσία, με 72 από τους 75 ταξιδιωτικούς πράκτορες να δηλώνουν ότι θα ένιωθαν άνετα να επισκεφθούν τη χώρα, εφέτος, μόλις ανοίξουν τα δρομολόγια.
advΗ μελέτη διαπίστωσε ότι το 80% των τουριστικών οργανισμών είναι σίγουροι για την πώληση του προορισμού, ο οποίος περιλαμβάνει την Costa del Sol και θέρετρα όπως η Marbella.
Πάνω από τα δύο τρίτα (70%) των ερωτηθέντων τουριστικών οργανισμών έδειξαν ενδιαφέρον να επεκτείνουν το προϊόν της Ανδαλουσίας.
Οι βασικές συστάσεις για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην περιοχή περιελάμβαναν κοινή εκπαίδευση, εκστρατείες συν-μάρκετινγκ, fam trips και πληροφορίες με τη μορφή ενημερωτικών δελτίων, κ.ο.κ..
Τα μέλη των μέσων ενημέρωσης αναγνώρισαν τον πολιτισμό και την κληρονομιά ως το κορυφαίο “ατού” της περιοχής και σημείωσαν, επίσης, ότι οι προκλήσεις και τα εμπόδια στην πώληση της Ανδαλουσίας περιλαμβάνουν τα τεστ PCR, με τις συναφείς επιπτώσεις στο κόστος του ταξιδιού και την καραντίνα.
“Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια από τις κύριες αγορές τουριστών μας και είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την ταξιδιωτική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου και να κατανοούμε τις τρέχουσες ανάγκες και προκλήσεις. Τα ευρήματα αυτής της έρευνας μας δείχνουν ότι η βρετανική αγορά θα ανακάμψει άμεσα, μόλις η Ισπανία μετακινηθεί στην “πράσινη λίστα” της βρετανικής κυβέρνησης. Λαμβάνουμε όλες τις συστάσεις των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των τουριστικών οργανισμών προκειμένου να αναθεωρήσουμε την ακολουθούμενη στρατηγική μας μάρκετινγκ”, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού της Ανδαλουσίας, Juan Marin.
The post Οι αλλαγές στις ταξιδιωτικές οδηγίες και η καραντίνα, τα μεγαλύτερα εμπόδια για τους Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...