Τελευταία νέα
Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Έκθεση Κομισιόν για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα: Ανησυχία, αμφιβολίες και ηχηρές προειδοποιήσεις Αν. Δημοσχάκης στο “Π”: Έβρος: Ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός σε μια ασφαλή και αναβαθμισμένη περιοχή! Ευαγγελία Λιακούλη στο “Π”: Στοίχημα του Κινήματος Αλλαγής να ξαναπειστούν οι πολίτες! Σταύρος Αραχωβίτης στο “Π”: Έξοδος: Να ζήσουμε και όχι να επιβιώσουμε Κώστας Παπαδάκης στο “Π”: Κυπριακό: Τα «νέφη» του ευρωατλαντικού εφησυχασμού διαλύονται, τα διχοτομικά σχέδια ξεπροβάλλουν Ηλέκτρα Αποστόλου – “Στ’ όνομά σου ορκιζόμαστε” ΣΥΡΙΖΑ: «Επιβάλλεται η αύξηση του κατώτερου μισθού» Αρμιν Λάσετ: «Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» ΣΥΡΙΖΑ: Τα (8) fake news της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Αλήθειες και ψέματα για την αντιμεταρρύθμιση της Επικουρικής Ασφάλισης. Σφοδρά πυρά Κοτζιά στη Σακελλαροπούλου: “Η γιορτή της Δημοκρατίας κατάντησε κοσμικό γεγονός, δεν με κάλεσαν ποτέ ούτε ως Δημοκράτη ούτε ως αντιστασιακό. “ΝotΜyPresident”…” Η πτώση των…θεών Αυτός, αυτή και τα εξώδικα
Moneypress.gr

Ο Αγιορείτης Εφραίμ νίκησε

Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, οι ώρες και οι ημέρες ήταν ιδιαιτερα κρίσιμες και δύσκολες για τον Αγιορείτη ηγούμενο και πνευματικό ηγέτη και πατέρα χιλιάδων πιστών ανά τον κόσμο .
Του Κώστα Ξυλούρη

Οι 50 ημέρες στη ΜΕΘ ήταν βασανιστικές και απρόβλεπτες για την πορεία της υγειας του .

Οι ελπίδες έσβηναν,οι θεράποντες ιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή .
Φαίνεται όμως ότι ενήργησε ο Θεός διά των προσευχών χιλιάδων ανθρώπων .Αλλά και η ακράδαντη πίστη του φωτισμένου γέροντα ανέτρεψε τα δεδομένα και επήλθε το… θαύμα !
Πέντε ημέρες μετά το σηπτικό σοκ άρχισε η αντίστροφη μέτρηση . Βήμα Βήμα η υγεία του βελτιώνονταν με τους γιατρούς να μένουν άναυδοι με την θαυμαστή πορεία του γέροντα Εφραίμ.
Χιλιάδες μηνύματα και προσευχές από κάθε γωνία της υφηλίου έφταναν στο μοναστήρι και στον Πανάγαθο .
Με ανακούφιση όλος ο ορθόδοξος κόσμος πληροφορήθηκε την θαυμαστή εξέλιξη του δημοφιλούς γέροντα ο οποίος με πνεύμα ελεημοσύνης και αγάπης περιόδευε σε πόλεις ανά την Ελλάδα με την Αγία Ζώνη κρατώντας ψηλά την σημαία της Ορθοδοξίας .
Πλέον η υγεία του, απέκτησε φτερά και ήδη ο γέροντας βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα για την επάνοδο του στην καθημερινότητα και στο πολύτιμο έργο του που έχει να φέρει εις πέρας στο ιστορικό μοναστήρι της Μονής Βατοπαιδίου στο Αγιον Ορος .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...