Τελευταία νέα
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για 25η Μαρτίου: Αναλογιζόμαστε την ευθύνη μας απέναντι στην Ιστορία Τσίπρας για 25η Μαρτίου: Τιμούμε τον ξεσηκωμό του λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία Νίκη Κεραμέως: Θα προχωρήσουμε σε 3.700 διορισμούς εκπαιδευτικών – Θεσμική ασέβεια Ανδρουλάκη Τι ψηφίζουμε; (65άρηδες και πάνω) – 4. Δεν έχουμε χάσει την τέχνη να λέμε «όχι» «Βόμβες» Αναστασιάδη για Μητσοτάκη: Σκοτεινός ο ρόλος του Έλληνα πρωθυπουργού στα εθνικά θέματα-Νέα αποκάλυψη της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» Ν. Ηλιόπουλος: «Όταν μιλάμε για βαθύ κράτος, μιλάμε για το κράτος της ΝΔ» Δ. Κουτσούμπας: «Το καινούργιο, το αναγκαίο και το επαναστατικό πάντα, στο τέλος, επικρατούν του παλιού και ξεπερασμένου» Τσαβούσογλου: Ευχές σε Δένδια για την επέτειο της 25ης Μαρτίου! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πείραμα τεχνητής νοημοσύνης Η Ντόρα Μπακογιάννη με τα εγγόνια της στη Μητρόπολη Χανίων ΜέΡΑ25: «Η κ. Σακελλαροπούλου που το 2006 μιλούσε για το νερό ως δημόσιο και μη εμπορεύσιμο αγαθό οφείλει σήμερα να αναπέμψει τον νόμο» Αλ. Τσίπρας για την 25η Μαρτίου: «Δικαιούμαστε μια καλύτερη πατρίδα»

Ο αριθμός των νέων μολύνσεων από κορωνοϊό μειώνεται παγκοσμίως

10/02/2021

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), την περίοδο από 1 έως 7 Φεβρουαρίου, ο αριθμός των νεο μολυσμένων ατόμων απο κορωνοϊό μειώθηκε κατά 17% παγκοσμίως και ο συνολικός αριθμός των θανάτων κατά την περίοδο αυτή μειώθηκε κατά 10% .

Η έκθεση του ΠΟΥ αναφέρει ότι ο αριθμός των νεο μολυσμένων ατόμων στον κόσμο μειώνεται για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Από την 1η έως τις 7 Φεβρουαρίου, ο ΠΟΥ κατέγραψε 3.153.426 νέες μολύνσεις παγκοσμίως, 17% λιγότερο από την προηγούμενη εβδομάδα και 88.369 θανάτους, 10% λιγότερο από ό, τι τις προηγούμενες επτά ημέρες.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι από την αρχή της πανδημίας, έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά 105.429.382 περιπτώσεις covid-19 και 2.302.614 θανάτων μεταξύ εκείνων που έχουν μολυνθεί με κοροναϊό.

Η μεγαλύτερη μείωση του αριθμού των νεογέννητων επιβεβαιώθηκε στην Αφρική (22 τοις εκατό), στην Ευρώπη (19 τοις εκατό) και στη Βόρεια και Νότια Αμερική (17 τοις εκατό) και η θνησιμότητα σε αυτές τις περιοχές μειώθηκε κατά 30 τοις εκατό στην Αφρική, 13 τοις εκατό στην Ευρώπη και 4 τοις εκατό στα βόρεια και νότια. Λατινική Αμερική.

Κατά την περίοδο από 1 έως 7 Φεβρουαρίου, ο μεγαλύτερος αριθμός νέων λοιμώξεων επιβεβαιώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου 871 χιλιάδες, ακολουθούμενος από τη Βραζιλία με περίπου 328 χιλιάδες, τη Γαλλία 136 χιλιάδες και V. Βρετανία με περίπου 133 χιλιάδες.

Διαβάστε επίσης...

Ν. Παναγιωτόπουλος:”Η Αθήνα και η Λευκωσία, με αρραγή εθνική ομοψυχία, αντιμετωπίζουν από κοινού τις προκλήσεις στα θέματα της άμυνας και ασφάλειας.”

17/02/2021 O Νικόλαος Παναγιωτόπουλος Bουλευτής Καβάλας της Νεας Δημοκρατιας και Υπουργός Εθνικής […]