Τελευταία νέα
Πρόκληση Ράμα πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Δεν θα εξαπατήσουμε την ΕΕ όπως η Ελλάδα» Μήνυμα Τσίπρα από την Καστοριά στους απλούς ψηφοφόρους της ΝΔ: “Αυτοί που μας κυβερνάνε σήμερα είναι μία οικογένεια που δεν έχει καμία σχέση και με τις αξίες του συντηρητικού κόσμου. Δεν σας αντιπροσωπεύει η αδικία, η ρεμούλα, η κλεψιά” Επίθεση αστυνομικών δυνάμεων στον πατέρα του 16χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι! «Τον γιο μου σκοτώσανε!» φώναζε (vid) Μηταράκης: Επιστολή στον «Guardian» για «στρεβλό» άρθρο για το μεταναστευτικό Μητσοτάκης: «Είμαστε κοντά σε υπογραφή συνυποσχετικού για την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αλβανία» Εμφιετζόγλου: Προσφυγή στα δικαστήρια κατά του (προκλητικού) Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος στην Ανατολική Αττική ο Μανώλης Χριστοδουλάκης Αίσχος! Βεβήλωσαν πάλι την Αγία Σοφία Υποκλοπές: Νέο ευρωπαϊκό «χαστούκι» στην κυβέρνηση! Άγρια επίθεση Ράμα στην Ελλάδα (vid) ενώ ο Μητσοτάκης επισκέπτεται τα Τίρανα! Θα απαντήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός; «Μομφή» Βορίδη σε Μητσοτάκη για υποκλοπές: Κακούργημα αν αποδειχθούν όλα αυτά Έβαλαν “στοπ” τα Τίρανα και οι Αμερικανοί στην επίσκεψη Μητσοτάκη στους ομογενείς στην Χειμάρρα! Πρόσχημα ο δήθεν κακός καιρός που δεν επέτρεπε στο Σινούκ (!) να πετάξει ….

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κομοτηνής.

20/01/2021

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε (19/01/2021) το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κομοτηνής στον χώρο της δημοτικής αγοράς Κομοτηνής. Ενημερώθηκε από την ψυχολόγο Λιζέτα Λιούρτα και την νομική σύμβουλο Βάνα Παπαστεργίου ότι το Κέντρο λειτουργεί σε περιφερειακό επίπεδο υπό την αιγίδα του ΚΕΘΙ-Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε γυναίκες που υφίστανται ή έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας, γυναίκες θύματα βίας και γυναίκες θύματα πολλαπλών διακρίσεων.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τις εκπροσώπους του Συμβουλευτικού Κέντρου για την αναλυτική ενημέρωση, τις συνεχάρη για την πλούσια δράση που αναπτύσσουν στην περιοχή και εξέφρασε την υποστήριξη και διαβεβαίωσή του ότι θα είναι αρωγός στο δύσκολο και συνάμα χρήσιμο έργο τους υπεράσπισης των γυναικών που υφίστανται κάθε μορφής βία.

Διαβάστε επίσης...