Τελευταία νέα
Παντελώς ανεξέλεγκτη η ΕΥΠ! Η κυβέρνηση «στήνει» αντιπερισπασμό με υποκλοπές… ΣΥΡΙΖΑ; Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Το καθεστώς Μητσοτάκη γνωρίζει ότι έρχεται γρήγορα η κατάρρευσή του Πισώπλατη μαχαιριά από τον Λοβέρδο στον Ανδρουλάκη! Ηλιόπουλος: “Μάταια προσπαθεί το καθεστώς Μητσοτάκη να κρυφτεί από τις ευθύνες του” Υπονοούμενα Γεωργιάδη πως Ρωσία και Τουρκία επιδιώκουν πολιτική αποσταθεροποίηση, με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση O Χουσεΐν Ζεϊμπέκ για Αθανασίου: Τέτοιες απόψεις ακούγονταν στη Βουλή μόνο από τη Χρυσή Αυγή Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση» Μάντζος: «Είναι πλέον σαφές ότι η ΝΔ ”κλείνει το μάτι” στα ακροδεξιά και νεοσυντηρητικά ακροατήρια» Καταγγελλία ΜεΡΑ25: Αστυνομικοί ξυλοφόρτωσαν πολίτη στις τουαλέτες του ΑΤ Ομόνοιας Οικονόμου σε Τσίπρα: Ισχυροί και ανθεκτικοί οι θεσμοί όπως έχει αποδειχθεί από το 1974 και ιδιαίτερα το 2015 Μάντζος για Γεωργιάδη στους NYT: Η κυβέρνηση σκόπιμα συντηρεί ένα θρίλερ κατασκόπων με «αόρατους εχθρούς»

Ο Επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου της ΕΕ σε συνομιλίες με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ

 Ιανουάριος 13, 2022

Υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων που επηρεάζουν την ευρωπαϊκή ασφάλεια, ο επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Bjoern Seibert συναντήθηκε με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Wendy Sherman την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

Von der Leyen's chief of staff set to head her cabinet ( 23 July) - EU  Elections - Interel - Advancing Interests
Bjoern H. Seibert

Συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Ρωσία, τις προσπάθειες της Μόσχας να επαναπροσδιορίσει την αρχιτεκτονική ασφάλειας στην Ευρώπη καθώς και τις σχετικές διπλωματικές προσπάθειες και τον έντονο συντονισμό μεταξύ των διατλαντικών εταίρων για το θέμα αυτό.

Οι B. Seibert και W. Sherman υπενθύμισαν τη σταθερή υποστήριξη για την κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και υπογράμμισαν την αποφασιστικότητα να συνεχιστεί η συντονισμένη και ενιαία προσέγγιση των διατλαντικών εταίρων στις ενέργειες της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.

Ο επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου Bjoern Seibert και η αναπληρώτρια γραμματέας Wendy Sherman υπογράμμισαν ότι οποιαδήποτε περαιτέρω στρατιωτική επίθεση κατά της Ουκρανίας θα έχει τεράστιες συνέπειες και σοβαρό κόστος.

Διαβάστε επίσης...