Τελευταία νέα
Γ. Βαρουφάκης: «Χρόνια πολλά, Τζούλιαν. Άλλη μια μέρα στην απομόνωση επειδή τόλμησες να υπερασπιστείς το δικαίωμά μας να γνωρίζουμε» Νέα επίσκεψη Θεοδωρικάκου στους τραυματίες αστυνομικούς από τους Αγίους Αναργύρους Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Οι Έλληνες δεν θα κάνουν το χατίρι στον κύριο Ερντογάν Ν. Παππάς: «Hellenic train ή Hellenic bus, τελικά;» Αποκλείουν τις εκλογές, αλλά… ετοιμάζονται στην κυβέρνηση! Θετικός στον κορονοϊό ο Κωστής Χατζηδάκης Πολεμική ζώνη … το κέντρο της Αθήνας Σάββατο βράδυ 2 Ιουλίου: Και τρίτος νεκρός από το μπαράζ πυροβολισμών αστυνομίας – συμμοριών! Ευριπίδης Στυλιανίδης στο “Π”: H τουρκική προκλητικότητα είναι στρατηγική και όχι επικοινωνία Μ. Κριθαρίδης: «Να αφεθεί ελεύθερος ο αναρχικός Πάνος Καλαϊτζής» Οι Ουκρανοί έχασαν το Lysychansk, οι ρώσοι κινούνται προς Slovyansk Χειραφέτηση, δημοκρατία και αποικιοκρατούμενοι λαοί: η συνάντηση του CLR James με τον Καστοριάδη Τους γυρίζει μπούμερανγκ η δήθεν «σκευωρία» Novartis! Η Οικονομική Εισαγγελία στέλνει στην ΑΑΔΕ τα στοιχεία των «αδιευκρίνιστων ποσών» του Άδωνη και του Αβραμόπουλου!

Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ECR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Ιούλιος 08,2021

Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης συντάσσεται με την πρωτοβουλία του ECR και συνυπογράφει ψήφισμα για την υπεράσπιση της Ουγγρικής Κυβέρνησης που πρόσφατα πέρασε νόμο για τη προστασία των παιδιών από την γκέι προπαγάνδα στη χώρα, που εντείνεται μέσα από τα τηλεοπτικά μέσα και τις ΜΚΟ, την ώρα που, δυστυχώς, η πλειοψηφία των Ευρωβουλευτών και των Ευρωπαίων ηγετών προσπαθούν να απομονώσουν την Ουγγαρία, γι’ αυτή της την επιλογή.

Με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) κατέθεσε εναλλακτική πρόταση ψηφίσματος. Βασικό σημείο της πρότασης είναι ότι η Ένωση πρέπει να σέβεται την Εθνική Ταυτότητα των Κρατών Μελών και επομένως αναγνωρίζει ότι είναι δικαίωμα τους να αποφασίζουν για ζητήματα, όπως η εκπαίδευση και η προστασία των παιδιών και το οικογενειακό δίκαιο, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, η εθνική ταυτότητα και οι πολιτιστικές τους παραδόσεις.

Ο Εμμανουήλ Φράγκος συμμετέχοντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα λάβει μέρος στις σχετικές εργασίες, με σκοπό να αντικρούσει τις επιθέσεις απέναντι στην πατριωτική Ουγγρική Κυβέρνηση που προτάσσει το συμφέρον των παιδιών και να υπάρξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες σε όλη την ΕΕ. Η σχετική ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης...