Τελευταία νέα
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της Ζωής Ράπτη Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο ρόλος της αστυνομίας είναι πολυδιάστατος – Υπηρετούμε την αξία της ασφάλειας Σ. Αναγνωστοπούλου: «Η κ. Μενδώνη συνεχίζει με θράσος την καπηλεία των 161 κυκλαδικών αρχαιοτήτων ψευδόμενη» Κουτσούμπας για πόλεμο στην Ουκρανία: Άμεση και ζωτική ανάγκη η απεμπλοκή της Ελλάδας Συνεχίζει η Μενδώνη την καπηλεία των 161 κυκλαδικών αρχαιοτήτων-ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπουλά την πολιτιστική κληρονομιά με την πρώτη ευκαιρία σε ιδιώτες και πολυεθνικές Λ. Κέρτσος: Δεν είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να πληρώνει το 40% της μισθοδοσίας των καναλιών-Κάποιοι άνθρωποι – κυρίως τεχνικοί- θα χάσουν τη δουλειά τους (vid) Λ. Κρέτσος: Δεν είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να πληρώνει το 40% της μισθοδοσίας των καναλιών-Κάποιοι άνθρωποι – κυρίως τεχνικοί- θα χάσουν τη δουλειά τους (vid) Χοντρό παρασκήνιο: Kαραμανλής και Σαμαράς θα ρίξουν τη χαριστική βολή στον Μητσοτάκη την Άνοιξη Δ. Μάντζος: «Η ΝΔ συγκαλύπτει τις αυθαίρετες και απολυταρχικές πρακτικές της» Νίκος Παναγιωτόπουλος: Απαράδεκτοι οι ισχυρισμοί της Τουρκίας για αποστρατικοποίηση των νησιών μας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Θα απαντήσουν Κεραμέως – Θεοδωρικάκος για το φιάσκο με την εστία που αφέθηκε στο έλεος του ΟΝΝΕΔίτη; ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Θα απαντήσουν Κεραμέως – Θεοδωρικάκος για το φιάσκο με την εστία που αφέθηκε στο έλεος του ΟΝΝΕΔίτη;»

Ο Μιλόσεβιτς ήταν κακός, ο πόλεμος τότε ήταν καλός.|Του Γιάννη Μαντζουράνη

 Φεβρουάριος  27, 2022

Το Βελιγράδι 20 χρόνια μετά τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ –  http://insideoutborders.com

Σχολιο του Γιάννη Μαντζουράνη -Δικηγορου και Μέλους Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

May be an image of one or more people

Ο Μιλόσεβιτς ήταν κακός, ο πόλεμος τότε ήταν καλός. Ο Ζελέζνι είναι καλός, ο πόλεμος τώρα είναι κακός. Ο βομβαρδισμός του Βελιγραδίου ήταν πράξη δημοκρατίας, ο βομβαρδισμός του Κιέβου είναι πράξη τρομοκρατίας.

Αν οι κυβερνήσεις τάσσονται υπέρ ή κατά των πολεμικών συρράξεων, με βάση τα συμφέροντά τους, εμείς οι πολίτες οφείλουμε να πούμε: ΟΧΙ στον πόλεμο, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Γιατί ο πόλεμος καταργεί βάναυσα το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, το δικαίωμα στη ζωή. Και πάντα θύματά του είναι οι αθώοι και οι φτωχοί, ό,τι κι αν υποστηρίζει η διεθνής υποκρισία.

Αυτοί που βρίσκονται ψηλά λένε:
Να ο δρόμος για τη δόξα.
Αυτοί που είναι χαμηλά λένε:
Να ο δρόμος για το μνήμα.
ΜΠΕΡΤΟΛΝΤ ΜΠΡΕΧΤ

@mantzouranisgiannisgr ·facebook

Διαβάστε επίσης...