Τελευταία νέα
Πετάει το γάντι ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πρωθυπουργό: Ο Δημητριάδης άδειασε Μητσοτάκη διαψεύδοντας ότι αποπέμφθηκε” Βρετανικά ΜΜΕ: Βασιλιάς Κάρολος και Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησαν σχέδιο 14 εκατομμυρίων ευρώ για το Τατόι Σουροβίκιν κυκλώνει 30.000 Ουκρανούς-καθαρίζει Bakhmut-Ρώσοι κατέλαβαν Kurdyumivka-Klishchiivka Κουτσούμπας: Να μην περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τη νοσοκομειακή περίθαλψη Εφιαλτικά στοιχεία: Ένας στους δύο μειώνουν τις αγορές τους για βασικά καταναλωτικά είδη, 4 στους 5 δεν μπορούν να αγοράσουν φαγώσιμα ποιότητας ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6 συμβασιούχων στο Δήμο Ερμιονίδας Η «πόρτα της αλληλεγγύης» και η κερκόπορτα των πλειστηριασμών Αλέξης Τσίπρας: «Ο πρωθυπουργός δεν μυρίζει εκλογές, τις προκηρύσσει» «Εγκαίνια χωρίς εκπαιδευτικούς, μόνο με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας» – Αντιδράσεις με την άφιξη Κεραμέως στην Κέρκυρα Απόλυτα προσγειωμένος ο Τσίπρας: “Η μισή Ελλάδα χρωστάει, απαραίτητη η ρύθμιση χρεών σε 120 δόσεις με κούρεμα οφειλής – Η αισχροκέρδεια είναι Made in Greece” Χρ. Σταϊκούρας: Η Ελλάδα πρωταθλήτρια σε ρυθμό αύξησης επενδύσεων την περίοδο 2022-24 Στην Αλεξανδρούπολη ο Γάλλος πρέσβης – «Ανοίγει» δουλειές το Παρίσι στην πόλη – «Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Μνημείο Εκτελεσθέντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

 Μάιος 01 ,2022

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκε το μεσημέρι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Πλαισιωμένος από νέους κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο εκτελεσθέντων τιμώντας τη μνήμη των Ελλήνων που την Πρωτομαγιά του 1944 εκτελέστηκαν από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ειδική αναφορά στη θυσία τους για μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική. Αναφερόμενος στην εργατική Πρωτομαγιά επισήμανε τον διαρκή αγώνα του εργατικού κινήματος για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας.

Κατόπιν, ο κ. Ανδρουλάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της Καισαριανής και συνομίλησε με κατοίκους.

Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής:

Σήμερα Πρωτομαγιά τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων σε όλη την ανθρωπότητα για αξιοπρεπείς μισθούς. Για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Όμως για τον ελληνικό λαό αυτή η μέρα συμβολίζει κάτι περισσότερο. Εδώ από τον εμβληματικό και μαρτυρικό αυτό τόπο του θυσιαστηρίου της Καισαριανής τιμούμε τους Έλληνες που δεν λύγισαν, τους Έλληνες που θυσιάστηκαν απέναντι στον κατακτητή για να έχουμε μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική.

Διαβάστε επίσης...