Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για τον τερματισμό ισραηλινών επιχείρησεων στη Γάζα Κασσελάκης: Ο ΔΕΔΔΗΕ έπρεπε να είναι στο Δημόσιο – «Σας βλέπω ψυχοσωματικά πεσμένους» Χαρίτσης: Η ακρίβεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη – Ζητάμε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις – Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Φρ. Ολάντ Πετσοκόβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή: “Είναι σαφές πως όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα” Κωνσταντοπούλου: «Οι πολίτες υποφέρουν γιατί απέτυχε η πολιτική Μητσοτάκη» – «Η κυβέρνηση κρατούσε τη δικογραφία των Τεμπών μέχρι να κλείσει η Βουλή» Δευτερολογία Φάμελλου: Ο πρωθυπουργός δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Κασσελάκης στον ΔΕΔΔΗΕ: ” Ο Πρωθυπουργός λέει ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα αν βάλουμε έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη των τραπεζών. Όχι! Τα νοικοκυριά και οι άνθρωποι χρεοκοπούν αυτή τη στιγμή.” Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news» Σύγκρουση «κορυφής» στη Βουλή για την ακρίβεια – Κ. Μητσοτάκης: «Χρεοκοπία χωρίς επιστροφή οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» (Δεν θέλατε τη Δούρου …) Ο Νίκος Χαρδαλιάς βγάζει στον τάκο … τη διοίκηση Πατούλη για τον διαγωνισμό των 18 εκατ. που ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο!

Ο ΠΟΥ έχει συστήσει ένα κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού

Σεπτέμβριος 25,2021

Η Επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που εδρεύει στη Γενεύη συνέστησε σήμερα τη χρήση κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού που αναπτύχθηκαν από τους Regeneron και Roche για ασθενείς με υψηλό κίνδυνο νοσηλείας, καθώς και για ασθενείς που είναι σοβαρά άρρωστοι και δεν έχουν φυσικά αντισώματα. Το

Αυτή η θεραπεία έλαβε επείγουσα έγκριση στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή τράβηξε την προσοχή όταν χρησιμοποιήθηκε πέρυσι για τη θεραπεία του κορωνοϊού με τον τότε πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει το Reuters και αναφέρει η Tanjug.

Αυτή τη στιγμή η θεραπεία αναθεωρείται στην Ευρώπη, ενώ η Βρετανία την ενέκρινε τον περασμένο μήνα.

Σε ειδική δήλωσή του, ο ΠΟΥ κάλεσε την αμερικανική εταιρεία «Regeneron» να μειώσει τις τιμές και να διανείμει εξίσου τη θεραπεία σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

Άλλες εταιρείες έχουν επίσης κληθεί να μεταφέρουν την τεχνολογία για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη παρόμοιων θεραπειών.

Διαβάστε επίσης...