Τελευταία νέα
Κυρανάκης: Δεν πιστεύω ότι θα κάνει κόμμα ο Σαμαράς – Όποιος πήγε να διασπάσει τη ΝΔ, έχασε Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ καλωσόρισε τον Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα: «Η σχέση ΗΠΑ και Ελλάδας δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη» Nations League: Ασταμάτητη η Ισπανία, συνέχισε με τρίποντο στην Κροατία Αντώνης Σαμαράς: Νέα πυρά στην κυβέρνηση – Η απογοήτευση του ελληνικού λαού είναι και έμπρακτη και ορατή EuroCup: Με νίκη «πέρασε» από το Σεράγεβο ο ΠΑΟΚ Il Sole 24 Ore: Η Ελλάδα αρέσει στους Ιταλούς και για το φαγητό της – Η φέτα, το γιαούρτι, οι ελιές και ο μουσακάς Το… μπουκάλι νερό που γελοιοποίησε τον φιλόδοξο Μάρκο Ρούμπιο Πρόεδρος ΣΕΒ: Ικανοποιημένη η βιομηχανία από τα κυβερνητικά μέτρα – Προτάσεις για επιτάχυνση των επενδύσεων Αλέξης Τσίπρας: Τσίπρας: Η ΕΛ.Α.Σ. άλλαξε τους πολιτικούς συσχετισμούς – «Δεν ήρθαμε για μερικά έδρανα» Το μήνυμα του Μέσι πριν τον «τελευταίο χορό» με την εθνική Αργεντινής: «Η στιγμή έφτασε. Φεύγω με γαλήνη…» Μας τρέλανε η Μελέτη με τον εκβιαζόμενο επιχειρηματία – Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση Φίλιππος Καμπούρης: Η καταγγελία της εργαζόμενης που τον «έκαψε» – Έπαιρνε 600 ευρώ τον μήνα, δήλωναν 20.000 ετησίως
Efsyn.gr

Ο Ριζάι, συνεργός του Παλαιοκώστα, ενεπλάκη σε πυροβολισμούς ενώ ήταν σε άδεια από τις φυλακές

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές, καθώς ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, πρώην συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα, φέρεται να ενεπλάκη τα ξημερώματα της Κυριακής, στη διάρκεια νόμιμης άδειάς του από τις φυλακές του Δομοκού Φθιώτιδας, σε σοβαρό αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σε beach bar στην Ανάβυσσο Αττικής, επί της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου.
Ο Ριζάι βρισκόταν νόμιμα εκτός του σωφρονιστικού καταστήματος έχοντας λάβει τακτική άδεια. Η ταυτοποίησή του έγινε αργά το απόγευμα, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να δουν το υλικό, από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.
Αύριο Δευτέρα το πρωί καλείται, σύμφωνα με τη διάρκεια της άδειας, να παρουσιαστεί στο Δομοκό και να επιστρέψει στο κελί του.
Όπως μετέδωσε το ertnews.gr όλα ξεκίνησαν περίπου στις 05.15 τα ξημερώματα, όταν η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς έξω από το νυχτερινό κέντρο. Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, δεν βρήκαν κανέναν, εντοπίζοντας στο οδόστρωμα δύο κάλυκες, καθώς και κηλίδες αίματος. Λίγο αργότερα, το Κέντρο Υγείας Καλυβίων Αττικής ειδοποίησε τις Αρχές ότι είχαν μεταβεί εκεί για τις πρώτες βοήθειες δύο άτομα:

ένας 20χρονος Έλληνας με τραύμα από θραύσματα γυαλιών στον αστράγαλο και
ένας 41χρονος Πακιστανός με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στη γάμπα.

Και οι δύο αποδείχθηκε πως εργάζονταν στο κατάστημα, ωστόσο, τόσο οι ίδιοι όσο και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, έπεσαν σε έντονες αντιφάσεις, δίνοντας παραπλανητικές καταθέσεις στους αστυνομικούς.
Από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού διαπιστώθηκε ότι όταν ο περισσότερος κόσμος αποχώρησε, ο ιδιοκτήτης χαμήλωσε τη μουσική. Τότε ο Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος βρισκόταν στο μαγαζί με δύο φίλους του, βγήκε στον χώρο στάθμευσης, και έβαλε τέρμα τη μουσική στο αυτοκίνητό του.
Ο ιδιοκτήτης βγήκε έξω και του έκανε παρατήρηση υπό τον φόβο καταγγελίας στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Στον καβγά, παρενέβησαν και άλλα άτομα εργαζόμενοι του μαγαζιού.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο Ριζάι φαίνεται να βγάζει όπλο και να οπλίζει. Τη στιγμή εκείνη, ένας αφγανός που βγήκε από το κατάστημα και φέρεται να εκτελούσε χρέη «προστασίας», τράβηξε επίσης πιστόλι, και πυροβόλησε προς το μέρος του Ριζάι. Οι σφαίρες εξοστρακίστηκαν, τραυματίζοντας τους δύο υπαλλήλους.
Αμέσως μετά, ο Αλκέτ Ριζάι με την παρέα του διέφυγαν με το αυτοκίνητο, ενώ εξαφανίστηκε και ο ένοπλος Αφγανός, ο οποίος αναζητείται. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...