Τελευταία νέα
Σχεδόν 70.000 εργαζόμενοι στην πρώτη εφαρμογή της 6ημερης εργασίας! Θέμα αλλαγής Κασσελάκη στο Συνέδριο βάζει ο Μουζάλας Έγκυρες πηγές: «Ξαφνικός έρωτας» Ανδρουλάκη – Κασσελάκη! Στουρνάρας: Σε 40 χρόνια η… ευημερία Δούκας: «Αν θέλουμε την προσέγγιση του «ενός ανδρός αρχή» δεν χρειάζονται εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ας ψηφίσουμε κατευθείαν Μητσοτάκη» Σάκης Αρναούτογλου από Βρυξέλλες: Προώθηση πολιτικών για μια προοδευτική, πράσινη, δίκαιη και αλληλέγγυα Ευρώπη Μαρινάκης: Φαίνεται μια διαφορά στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών από καλοκαίρι σε καλοκαίρι Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι της δεξίωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Σε νέες περιπέτειες ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόσκληση Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για την κεντροαριστερά Το Ισραήλ προετοιμάστηκε στην Ελλά για να χτυπήσει την Υεμένη!!! Το πρόβλημα της ξηρασίας που πλήττει ανεπανόρθωτα την αγροτική παραγωγή φέρνει στη Βουλή η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή

Πάρις Κουρτζίδης: “Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ”

 Απρίλιος 15, 2022

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α – ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, το γήπεδο του ΠΑΟΚ και τις εκλογές.

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, επεσήμανε: «Οι αρχές, το 2020 έδωσαν στον Γιώργο Τράγκα απαλλακτικό βούλευμα. Τον έψαχναν άλλωστε 10 χρόνια. Αν τον συγκάλυψαν κάποιοι, έχουν και αυτοί ευθύνες. Εμείς έχουμε ζητήσει από την πρώτη στιγμή οι αρχές να κάνουν έρευνα, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα. Εάν πρόκειται για καθαρό ή βρώμικο χρήμα. Ο Γιώργος Τράγκας δήλωνε πλούσιος, ήξερα ένα μέρος της περιουσίας του, γιατί το είχαμε συζητήσει. Μάλιστα, βασιζόταν σε αυτή την περιουσία του για να έχει αυτονομία το κίνημα που δημιούργησε. Είναι αναγκαίο, όχι μόνο για τους Ελεύθερους Ανθρώπους, αλλά και για το ίδιο το κράτος, να γίνει έρευνα εις βάθος».

Ερωτηθείς ο Πάρις Κουρτζίδης για την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έκδοση προεδρικού διατάγματος σχετικά με την νέα Τούμπα, υπογράμμισε: «Όλα αυτά είναι αστειότητες. Δεν γίνεται να ρίχνουμε το μπαλάκι στο ΣτΕ για να γίνει ένα γήπεδο. Και η κυβέρνηση, υποκριτικά, να λέει ότι δήθεν κάνει το καλύτερο δυνατό και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι υποκριτές και ψεύτες. Το αίτημα του ΠΑΟΚ για το γήπεδο είναι ένα δίκαιο αίτημα και οφείλει η Πολιτεία να το πράξει. Υπάρχουν βέβαια και τα παιχνιδάκια. Υπάρχουν φίλοι του πρωθυπουργού, που μπορεί να μην θέλουν να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Υπάρχει ανταγωνισμός σε επίπεδο επιχειρηματικότητας ή και ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός φαίνεται να έχει κάποιες υποχρεώσεις σε επιχειρηματίες και ενδεχομένως να θέλει κι από μόνος του να τους πουλάει εκδούλευση. Μπορεί να μην ζητάνε την καθυστέρηση οι επιχειρηματίες, μπορεί να προφέρεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που έχει την ανάγκη της στήριξή τους, σε μια στιγμή που καταρρέει».

Ερωτηθείς τέλος για το χρόνο των εκλογών, ο πρόεδρος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, είπε: «Προβλέπω ότι μάλλον πάμε για την άνοιξη του 2023. Θα πρέπει να του έρθουν ευνοϊκά τα πράγματα του κ. Μητσοτάκη, για να γίνουν εκλογές το φθινόπωρο του 2022».

Διαβάστε επίσης...