Τελευταία νέα
Αυτοδυναμία ή χάος! – Ο Μητσοτάκης «εκβιάζει» και κινδυνολογεί για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5
Filathlos.gr

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισήλθε στο σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν από την σύλληψή της

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισήλθε στο σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν από την σύλληψή της

29/04/2022

Οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας διαδέχονται η μία την άλλη και έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, πραγματοποίησε σύνδεση στο online σεμινάριο εγκληματολογίας, λίγες ημέρες πριν από την σύλληψή της για την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που παρακολουθούσε το ίδιο σεμινάριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στην πλατφόρμα αφού αυτό είχε τελειώσει, και χρονολογικά λίγο πριν από την σύλληψή της.

Σύμφωνα με το MEGA, 800 άτομα είχαν πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο, πληρώνοντας 590 ευρώ ο καθένας. Επειδή είναι τόσο υψηλό το αντίτιμο για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, η πλατφόρμα ήταν προσβάσιμη και τις επόμενες μέρες για όποιον ήθελε να την επισκεφθεί.

Μετά, λοιπόν, τον θάνατο της Τζωρτζίνας η μητέρα της 9χρονης επέστρεψε στην ανοιχτή πλατφόρμα. «Επισκέφθηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφθεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν «από δέκα ημέρες», δηλαδή στις 20 ή 21 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε τελειώσει», λέει ο άνθρωπος που συμμετείχε και αυτός στο σεμινάριο εγκληματολογίας.

Πλέον, αποτελεί μια πιθανότητα να ελεγχθεί και από την ανακρίτρια τι έψαχνε στην εν λόγω πλατφόρμα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...