Τελευταία νέα
Μπάιντεν – Ερντογάν: “Αμ’ έπος αμ’ έργον”! FT: Οι ΗΠΑ ανάβουν το «πράσινο φως» για την πώληση 40 F-16 στην Τουρκία Η Ελλάδα κατέθεσε επίσημο αίτημα στις ΗΠΑ για την απόκτηση των F-35 Επιμένει στο αφήγημα του «ικανοποιημένου» Μητσοτάκη και της «αναδίπλωσης της Τουρκίας» το Μαξίμου Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέμματα από τη βουλή Οικονόμου κατά Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέματα και διαβολές Τσίπρας: Πολιτική απάτη η αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής -Ενσωματώνεται στους λογαριασμούς «Καρφιά» Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Λιοντάρια και εθνικόφρονες αλλά στην πράξη δειλοί απέναντι στην εθνική ευθύνη» Τσίπρας: Η Τουρκία οικειοποιείται το Αιγαίο – Ανησυχία για τα ανταλλάγματα που πήρε στο ΝΑΤΟ «Ξύλο» Τσίπρα σε Μητσοτάκη στη Βουλή: «Απάτη η εικονική αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής! Μας λέγατε λαϊκιστές, ξαφνικά έγινε παράνομη η ρήτρα; Είστε μεγαλόψυχοι; Πολιτικοί απατεώνες είστε!» ΝΑΤΟ: Ψυχροπολεμικό ανακοινωθέν για το νέο δόγμα-Άμεση απειλή Ρωσία-Στο κάδρο Κίνα Βαγγέλης Αποστόλου: Να αποσυρθούν οι άδειες και οι εγκρίσεις παραγωγών ΑΠΕ μέχρι τη σύνταξη του νέου χωροταξικού και των περιβαλλοντικών μελετών ΣΥΡΙΖΑ: «Κρεσέντο υποκρισίας» Γεωργιάδη η ΕΔΕ, για να ρίξει σε υπαλλήλους τις ευθύνες του για το «Turkaegean»

ΠΑΜΕ : Να αποδοθούν εδώ και τώρα οι αποζημιώσεις των πρώην εργαζομένων στο Mega-Τηλέτυπος

Ιούλιος 09,2021

Το ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ είναι δίπλα στους πρώην εργαζομένους του Mega και στηρίζει τον αγώνα τους για διεκδίκηση των αποζημιώσεων τους, που απροσχημάτιστα παράνομα παρακρατούνται από τις Τράπεζες, κατά παράβαση της πρόσφατης ρύθμισης για τους εργαζόμενους που ψηφίστηκε ομόφωνα στη βουλή.

Οι πρώην, πλέον, εργαζόμενοι της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ- Mega – αρκετοί από τους οποίους παραμένουν άνεργοι ή περιστασιακά απασχολούμενοι – είναι επί χρόνια όμηροι της ασυδοσίας του κεφαλαίου, αρχικά των Ομίλων ΜΜΕ που κατείχαν το κανάλι και στην συνέχεια των Τραπεζών, που με επικεφαλής την Alpha Bank αρνούνται να επιστρέψουν περί τα 20 εκατ. ευρώ προκειμένου να πληρωθούν οι αποζημιώσεις των παλιών εργαζομένων.

Αυτή η αντεργατική και κατάφωρα παράνομη στάση, καταδεικνύει ότι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι τράπεζες, συνολικά το κεφάλαιο δεν αναγνωρίζουν ούτε ηθική, ούτε νόμους. Υπερασπίζονται μόνο τα συμφέροντα τους που είναι στον αντίποδα των αναγκών των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη να επιβάλλει στις τράπεζες την εφαρμογή στο ακέραιο της νομοθετικής ρύθμισης που η ίδια ψήφισε ώστε εδώ και τώρα να αποδοθούν οι αποζημιώσεις στους εργαζόμενους.

Το ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ θα δώσει το παρών στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 8 Ιούλη, ώρα 11.00 π.μ., στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank και σε κάθε ενέργεια μέχρι την δικαίωση των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης...