Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για τον τερματισμό ισραηλινών επιχείρησεων στη Γάζα Κασσελάκης: Ο ΔΕΔΔΗΕ έπρεπε να είναι στο Δημόσιο – «Σας βλέπω ψυχοσωματικά πεσμένους» Χαρίτσης: Η ακρίβεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη – Ζητάμε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις – Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Φρ. Ολάντ Πετσοκόβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή: “Είναι σαφές πως όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα” Κωνσταντοπούλου: «Οι πολίτες υποφέρουν γιατί απέτυχε η πολιτική Μητσοτάκη» – «Η κυβέρνηση κρατούσε τη δικογραφία των Τεμπών μέχρι να κλείσει η Βουλή» Δευτερολογία Φάμελλου: Ο πρωθυπουργός δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Κασσελάκης στον ΔΕΔΔΗΕ: ” Ο Πρωθυπουργός λέει ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα αν βάλουμε έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη των τραπεζών. Όχι! Τα νοικοκυριά και οι άνθρωποι χρεοκοπούν αυτή τη στιγμή.” Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news» Σύγκρουση «κορυφής» στη Βουλή για την ακρίβεια – Κ. Μητσοτάκης: «Χρεοκοπία χωρίς επιστροφή οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» (Δεν θέλατε τη Δούρου …) Ο Νίκος Χαρδαλιάς βγάζει στον τάκο … τη διοίκηση Πατούλη για τον διαγωνισμό των 18 εκατ. που ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο!

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Νέα Κινητοποίηση στις εγκαταστάσεις της Ε.Λ.Σ. Τρίτη 28/9 στις 18.00

Σεπτέμβριος 28,2021

Ανακοινώσεις Συνδικαλιστικών Παραταξεων:

Η προσπάθεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής να μειώσει τις αμοιβές και τα δικαιώματα των μουσικών, που εργάζονται στις παραγωγές της χωρίς σταθερές εργασιακές σχέσεις (freelancer μουσικοί), συνεχίζεται.

Η Διοίκηση της ΕΛΣ αρνείται πεισματικά να συναντήσει το Σύλλογό μας, που εκπροσωπεί όλους αυτούς τους συνεργαζόμενους μουσικούς, και να δώσει απαντήσεις στα αιτήματα, τα οποία έχουν κατατεθεί εδώ και μήνες.

Προχωρά επιβάλλοντας την ατομική διαπραγμάτευση με defacto μείωση των αμοιβών και των δικαιωμάτων στις νέες παραγωγές της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ.

Την ώρα που ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για λαμπερές παραγωγές με διεθνείς αστέρες, ζητάει την κατανόηση από τους μουσικούς στην Ελλάδα απαιτώντας να απεμπολήσουν δικαιώματα, για να αντέξουν τα ασθενή οικονομικά της ΕΛΣ!!!

Στέλνουμε μήνυμα σε Κυβέρνηση και Λυρική Σκηνή ότι δε θα δεχθούμε την πολιτική περικοπών των δικαιωμάτων μας. Όσο προσπαθούν να απαξιώσουν τη δουλειά μας και το Σωματείο μας, τόσο πιο συχνά θα μάς βρίσκουν μπροστά τους με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, για να πραγματοποιηθούν τα αιτήματά μας.

Καλούμε σε νέα κινητοποίηση την Τρίτη 28 Σεπτέμβρη στις 18.00 στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Διαβάστε επίσης...