Τελευταία νέα
Κόλαφος για τον 30χρονο η ιατροδικαστική έκθεση: Ξυλοκοπήθηκε βάναυσα προτού τη σπρώξει στη θάλασσα – “Ίσως είχε σωθεί αν είχε ανασυρθεί 10 λεπτά νωρίτερα” Τόκιο 2020: Η τελετή έναρξης… της σιωπής Φολέγανδρος: Ο δράστης σχεδίασε με ηρεμία το έγκλημα δηλώνει ο συνήγορος του θύματος Δέσμευση Τσίπρα για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής και επανακατάθεση μηχανογραφικών Εξοργιστική η απολογία του 30χρονου δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς: Με κορόιδευε, θόλωσα – Γι’ αυτό που συνέβη σίγουρα δεν ήμουν ο εαυτός μου. Τόκιο: Η Coca – Cola πάει και με …κορωνοϊό Μύκονοοος… Κ. Νοτοπούλου: «Η κυβέρνηση έπαιξε στα ζάρια τον τουρισμό» Αλέξης Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής Η ΟΛΜΕ αποδομεί πλήρως το κυβερνητικό αφήγημα για την ελάχιστη βάση εισαγωγής ΣΥΡΙΖΑ για τα 3 χρόνια από το Μάτι: Ο κ.Μητσοτάκης επέλεξε τότε την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας με τρόπο χυδαίο – Δεν περιμένουμε να ζητήσει συγνώμη αλλά να αναλάβει έστω τώρα δράση κατά της κλιματικής αλλαγής Εσωκομματικό «χτύπημα» με «άρωμα» Καραμανλή από έξι πρώην υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ
E-thessalia.gr

Πανθεσσαλική ενημερωτική ημερίδα για το 4ο κύμα της πανδημίας και τους εμβολιασμούς

Η Περιφέρει Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτική υβριδική ημερίδα με θέμα: «Αντιμετώπιση του 4ου κύματος της πανδημίας και επιτάχυνση των εμβολιασμών», την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 7 μ.μ. στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα (Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου).
Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι αρχών και φορέων απ όλη τη Θεσσαλία: Μητροπολίτες, Βουλευτές, επικεφαλής παρατάξεων Περιφερειακού Συμβουλίου, Δήμαρχοι, 5η ΥΠΕ, ο καθηγητής Χρ. Χατζηχριστοδούλου, Διοικητές Νοσοκομείων, Ιατρικοί Σύλλογοι, MEGA Εμβολιαστικό Κέντρο, ΕΚΑΒ, Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, Σύλλογος Μαιών, Ενώσεις Ιατρών Νοσοκομείων, Σύλλογος Ιατρών ΕΣΥ ΠΠΓΝΛ, ΣΕΠΕ, ΕΑΔ, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, Επιμελητήρια, ΣΘΕΒ, Εμπορικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Επαγγελματιών Εστίασης, Ενώσεις Ξενοδόχων, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρόεδροι ΕΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, Εργατικά Κέντρα, Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Διευθύνσεις Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στην ημερίδα, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π.οικ.38197/2021 –ΦΕΚ 2660 /Β/18-06-2021, οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να έχουν πραγματοποιήσει rapid test. Για το σκοπό αυτό, πριν τη είσοδο στην αίθουσα θα διενεργηθούν rapid test.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...